hamid_dp ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 با سلام و خسته نباشیدمن سایتم رو توی یه پوشه تست راه اندازی کردم و در فایل robots.txt زدم که این پوشه کراول نشه و حالا که کار تستم تموم شده و به یه دانش اولیه از پرستا رسیدم می خوام فایل هام رو از پوشه http://licenseoriginal.com/test/به پوشه اصلی سایت یعنی http://licenseoriginal.com منتقل کنم ، موضوع رو با پشتیبانی درمیان گذاشتم و اونها گفتن فایلها رو کپی کنید و آدرس سایت رو توی دیتابیس بروزرسانی کنید ، این بروزرسانی در دیتابیس به چه صورت انجام میشه ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر واکنش ها : hamid_dp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 اول از دیتا بیست یک کپی بگیر اکسپورت کندوم تو هاست جدید یک دیتا بیس جدید میسازیدر سی پنل وارد php myadmin میشی و دیتابیسی که ساختید رو پیدا میکنید و رو کلیک میکنید و اونجا اطلاعات دیتا بیسی که ذخیره کرده بودید رو وارد میکنی امپورت میکنی وقتی که تموم شد روی دیتا بیس کلیک میکنی و دنبال PS_shop_url میگردی روش کلیک میکنی و آدرس سایت رو تغییر میدی بعد ذخیره ش میکنیدctrl+f بزن زود تر پیدا میکنیدبعد پوشه های خودت رو وارد شاخه اصلی روت میکنیدر پوشه کانفیگ فایل ستینگ رو پیدا میکنی و یوز نیم و پسورد دیتا بیسی که ساختید رو جایگزین میکنی واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامهنگامی که روی یک هاست ، فروشگاه رو جابجا میکنید ، نیازی به تغییر در دیتابیس نیست و فقط کافیه مسیرها رو در جدول PS_SHOP_URL اصلاح کنید.سپس یک بار به صفحه سئو رفته و ذخیره کنید تا فایل htaccess بازسازی بشه موفق باشید واکنش ها : saman_e_rsa، alirezaramezan و B.A.H.M.A.N 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامهنگامی که روی یک هاست ، فروشگاه رو جابجا میکنید ، نیازی به تغییر در دیتابیس نیست و فقط کافیه مسیرها رو در جدول PS_SHOP_URL اصلاح کنید.سپس یک بار به صفحه سئو رفته و ذخیره کنید تا فایل htaccess بازسازی بشه موفق باشید اگر بنده سایتم رو در هاستی دیگر نصب کردم و فقط خواستم محصولاتم رو از سایت قبلیم به سایت جدید انتقال دهم باید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 دقیقا همین مراحل طی میشه. کافیه در جدول ps_shop_url آدرس دامنه جدید رو با قبلی جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 دقیقا همین مراحل طی میشه. کافیه در جدول ps_shop_url آدرس دامنه جدید رو با قبلی جایگزین کنید سلام و بی نهایت ممنون از پاسخ شما ،اما وقتی همه پوشه ها و فایلها رو به هاست جدید میبرم ورژن فروشگاه هم عوض میشه من فقط میخوام محصولاتم رو انتقال بدم نه کل سایت رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلاماین امکان وجود نداره.ایمپورت از طریق csv هست که هم ریسک بالایی داره و هم با زبان فارسی مشکل داره.میشه این امکان رو با ماژول فراهم کرد که البته هزینه بالایی خواهد داشت. در صورت تمایل تیکت بزنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 با سلامی مجددمن داخل دیتابیس رفتم و table داخل دیتابیس رو که اسمش PS_Shop_URL بود به ریشه اصلی تغییر دادم"مثل عکس پیوست شده "ولی سایتم که بالا میاد فقط صفحه اصلیش بالا میاد و عکس محصولاتم و همینطور لینک محصولاتم بهم ریخته و همش ارور 500 میده ، و یه سری از اطلاعات رو میاره وجالبه که بعضی از لینک هام هنوز روی پوشه test هستن!!سوالی که دارم اینه که فقط اون تیبل رو و فقط اون یه ردیف رو باید تغییر می دادم ولی انگار یه جای کار می لنگه ، و لینک محصول ها و ... رو باید چه طوری تغییر بدم؟؟؟کل سایت ریخت به هم. کلی بیچارگی کشیدم تا بفهمم چه خبره این پرستا.... کمک.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 کسی نیست بگه مشکل چیه ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 دوست عزیز وارد بخش تنظیمات / سئو بشین و یکبار روی دکمه ذخیره کلیک کنید ، سپس کش مرور گرتون رو خالی کنید درست میشهموفق باشید واکنش ها : hamid_dp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 خیلی متشکر از اینکه منو نجات دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .