gama118 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلام چرا شماره سفارش یا پیگیری رو موقع خرید صادر نمی کنه ؟ چه موقعی شماره سفارش به کاربر داده میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامبرای مشتری ایمیل میشه و همچنین در تاریخچه سفارشاتش هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلامبرای مشتری ایمیل میشه و همچنین در تاریخچه سفارشاتش هست موفق باشید سلام درخواست نماد الکترونیکی کردم از سایت ایراد گرفتن میگن شماره پیگیری به مشتری نمیدهعلتش هم اینه که نا اخر مرحله پرداخت رو نمیرن که ببینن کجا شماره پیگیری بهشون میده باید چیکار کنم !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام درخواست نماد الکترونیکی کردم از سایت ایراد گرفتن میگن شماره پیگیری به مشتری نمیدهعلتش هم اینه که نا اخر مرحله پرداخت رو نمیرن که ببینن کجا شماره پیگیری بهشون میده باید چیکار کنم !؟ مطمئن هستید که کارشناس چک وب سایت برای ای نماد این رو بهتون گفته؟؟چون این مورد رو من تا حالا ندیدم بررسی کنندلیلش هم اینه که برای راه اندازی درگاه بانکی نیاز به ای نماد هست ، پس وقت ای نماد ندارید درگاه بانکی رسمی هم ندارید که بخوان پرداخت کنن شماره پیگیری بگیرن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلامموقتا فیش بانکی رو فعال کنید تا بتونن خرید کنن و شماره پیگیری دریافت کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .