gama118 ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سلامببعد از اینکه ÷رداخت هزینه هنگام تحویل رو انتخاب می کنیم ÷یام ها بصورت زیر انگلسی هست تو فایل fa.php داخل پوشه ماژول نگاه کردم همه چیز فارسیه ولی نمی دونم چرا اینجا انگلیسی نشون میده ! Order summationTop of Formپرداخت هزینه هنگام تحویل- You have chosen the cash on delivery method.- جمع کل مبلغ سفارش شما 15,550 تومانPlease confirm your order by clicking 'I confirm my order'.Bottom of Form نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 بخاطر این که روی قالبتون ترجمه ماژول انجام نشدهبه بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول مراجعه کنید و قالبتون رو انتخاب کنید. حالا ماژول cashondelivery رو پیدا کرده و ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 بخاطر این که روی قالبتون ترجمه ماژول انجام نشدهبه بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول مراجعه کنید و قالبتون رو انتخاب کنید. حالا ماژول cashondelivery رو پیدا کرده و ترجمه کنید سلام می خوام تو قسمت ترجمه یه ماژول رو اصلاح کنم پیام زیر رو میده هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به:1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2509، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. با هاست تماس گرفتم میگه مقدارش رو 5000 هست مشکل چیه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeeda144 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2016 سلام می خوام تو قسمت ترجمه یه ماژول رو اصلاح کنم پیام زیر رو میده هشدار! پیکربندی PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به:1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2509، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. با هاست تماس گرفتم میگه مقدارش رو 5000 هست مشکل چیه !؟منم همین مشکلو پیدا کردمکسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .