Milad Mansourian ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام و خداقوت من یه مشکلی دارم. یه دسته بندی دارم که اولش که انتخابش می کنید میزنه 4 تا صفحه اینم بگم که باید 4 صفحه باشه اما وقتی میری صفحه دوم یا سوم و چهارم انتخاب میکنی محصولات میشه دو صفحه و یکسری از محصولات نمایش نمیده اینم لینکش یه نگاهی لطفا بهش بندازید http://shikotak.com/71-coverlet-set با سلام دوست عزيز اين مشكل مربوط به ماژول جستجوي ناوبري blocklayered شماست بايد يك بار ديگه راه اندازي مجدد كنيد.... واکنش ها : shikotak و admin 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 چندوقته عکسی که برای مطلب مجله میزارم نمیاد هر کار میکنم میره عکس قبلی میخونه چکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 عکس برای مطلب مجله میذارید؟ دقیقا متوجه نشدم میشه عکسی از این بخش بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 بله تو صفحه اصلی سایت،. زیر بنر که مطلب مجله رو میزاریم. اونجا می تونیم عکس بزاریم اما عکس من تازگی به روز نمیشه. همه اش عکس قبلی نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 بله تو صفحه اصلی سایت،. زیر بنر که مطلب مجله رو میزاریم. اونجا می تونیم عکس بزاریم اما عکس من تازگی به روز نمیشه. همه اش عکس قبلی نشون میده سلام دوست من ميشه يك لينك از اين مشكل براي ما بذاريد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 این عکس ببینید من متن مطلب عوض کردم. عکسم عوض کردم اما همچنان عکس مربوط به مطلب قبل نشون میده دلیلش نمی فهمم چیه قبلا اینطوری نبود درست کار می کرد http://uupload.ir/files/ohci_01.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 سلام کش پرستا و کش مرورگرتون رو پاک کنید و احتمال داره که کش داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 مشکل از کش مرورگر شماست. برای من عکس عوض شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 من کش ام پاک کردم اما تغییری نمیکنه . یه موضوع دیگه اینکه با چند تا سیستم دیگه هم چک کردم به همین شکله. نمیشه به هر بازدیدکننده بگیم کش مرورگرش پاک کنه قبلا هم این مشکل نبود یعنی به محض عوض شدن عکس ، عکس جدید نمایش داده میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در اردیبهشت 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2017 من کش ام پاک کردم اما تغییری نمیکنه . یه موضوع دیگه اینکه با چند تا سیستم دیگه هم چک کردم به همین شکله. نمیشه به هر بازدیدکننده بگیم کش مرورگرش پاک کنه قبلا هم این مشکل نبود یعنی به محض عوض شدن عکس ، عکس جدید نمایش داده میشد براي من كه تغيير كرده بدون پاك كردن كش مرور گرم شما بر روي صفحه سايتت كليد Shift+ctrl+R بزن درست ميشه اگر كش ها رو كلن پاك كردي و درست نمي شه قالب يك بار ديگه آپديت كن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2017 الان درست شده اما چندروز طول میکشه تا آپدیت شه حالا روی مطلب بعدی امتحان میکنم ببینم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2017 با سلام دوست عزيز اين مشكل مربوط به ماژول جستجوي ناوبري blocklayered شماست بايد يك بار ديگه راه اندازي مجدد كنيد.... این کار کردم چند روز پیش درست شده بود اما دوباره مشکل پیدا کرده. نصف محصولات سایت نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم این عکس ها درست نشون داده بشه هرچقدر عکس مربوط به متن میزارم بازم عکس قبلی نشون میده. نه توی بخش ادمین عکس عوض میشه نه توی خود سایت. یعنی عکس جدید آپلود میکنم اما تو بخش ادمینم باز همون عکس قبلی نمایش میده کلافه شدم واقعا یبار دیگه آپدیت نصب کردم درست نشد. کش پاک کردم درست نشد تنظیم مجدد کردم درست نشد نمیدونم چکار کنم دیگه؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 سلام اگر تغییرات مربوط به ماژول اعمال نمیشه تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2017 سلام خدومت دوستان امروز متوجه شدم وقتی تو قالب پارمیس سرچ می زنم ، صفحه سرچ سفیده و در واقع کار نمی کنه فکر می کنم بعد از آپدیت قالب این مشکل ایجاد شده. راه حلش چیه ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 تیکت بزنید دوست من واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza01j ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 با سلام و خسته نباشید من آپدیت 16 اسفند را رو زدم ولی این آیکن تلگرام به شبکه های اجتماعی اضافه نمیشه میشه بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 با سلام و خسته نباشید من آپدیت 16 اسفند را رو زدم ولی این آیکن تلگرام به شبکه های اجتماعی اضافه نمیشه میشه بررسی کنید باید به پیکربندی ماژول بلوک شبکه های اجتماعی مراجعه کنید و از اونجا فیلد تلگرام رو پر کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza01j ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 بله مهندس متوجهم منم منظورم این بود که به پیکربندی اضافه نمیشه تا پر کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2017 عکسی از پیکربندی ماژول بلوک شبکه های اجتماعی خودتون بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza01j ارسال شده در خرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2017 سلام خدمت شما: http://s5.picofile.com/file/8288938968/123.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2017 تیکت بزنید تا بررسی بشه. باید به جای Vimeo فیلد تلگرام ظاهر می شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 سلام خسته نباشید تو قالب پارمیش بعد آپدیت سرچ مشکل پیدا کرده بود که تیکت زدم زحمت کشیدید حل کردید. الان ی مشکل جدید ایجاد شد فکر کنم مربوط به همون قبلی باشه. کش رو هم پاک کردم نشد. تصویرشو میدم خدمتتون ببنید. در قسمت محصولات جدید Notice: Undefined index: product in /home/........./public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 67 Notice: Trying to get property of non-object in /home/......./public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 لطفا تیکت بزنید جهت بررسی واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza01j ارسال شده در تیر 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2017 سلام بعد آپدیت پرستاشاپ به 1.6.1.12 مشکل جدا نشون دادن اطلاعات بیشتر ، نقد و نظرات و دانلود در صفحه هر محصول پیش اومده ..قبل آپدیت این مشکل وجود نداشت یعنی اینا در یک تب کنار هم بود که روی هر کدوم کلیک میکردی اطلاعات مربوط به اون رو نشون میداد.. وقتی بک آپ نسخه قبل رو بر میگردونم درست میشه ولی باز آپدیت میکنم این مشکل پیش میاد اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم. http://s9.picofile.com/file/8292721892/Capture.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .