Milad Mansourian ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 با سلام و عرض ادب و احتراممن ار قالب پارمیس استفاده می کنم چند تا مشکل دارم من وبلاگ پیشرفته رو خریداری کردم و در قسمت راست سایت قرار دادم www.mehdikala.comوقتی این کار رو انجام دادم تصاویر در سایت کمی کوچکتر نمایش داده میشه و خیلی از فضای درون سایت بلا استفاده می مونه و در حالت رسپانسیو شاخه وبلاگ و آخرین اخبار بد نمایش داده میشهمیشه یک هم فکری کنید و این مشکلات رو بر طرف کن.. یک تصویر شو بالا نمایش دادم....توضیح هم می دم 1.من برای محصولات سیستم امتیاز دهی رو فعال کردم همون چندتا ستاره که بعد از نام محصول قرار می گیره در صفحه اول قالب وقتی ماژول وبلاگ در سمت راست سایت رو فعال می کنم یکی از ستاره در زیر قرار گرفته میشه و یک حالت نا منظم داره می خوام ردیف باشه 2.در راست و چپ صفحه اول قالب پرتی زیاد هست خیلی فضای خالی وجود داره وقتی تصویر یک درجه zoom می کنم خوب میشه ولی در حالت نرمال خوب نیست3. رنگ پس زمینه قالب رو می خواستم سفید کنم و یا بخشی از اونو یک طرح بزنم ولی نمی دونم چطور میشه اینکار رو کرد لطفا راهنمایی کنید4. می دونم سبد خرید نمی شه تغییر داد و مگر اینکه ماژول سبد خرید dbs خریداری کنیم اما من فقط می خوام اون گزینه پرداخت نهایی رو که زیر هر مرحله از خرید قرار داره رو بالای هر مرحله بذارم کلا یک جایی باشه که خیلی راحتر در دسترس باشه اینجوری مشتری گیج نمی شه چندتا از مشتریا گفتن 2 تا 3 دقیقه دونبال گزینه پرداخت نهایی می گشتیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 1 : یه مقدار نیاز به تغییر و دانش css داره . . . اگه بلد نیستید این کارها رو انجام بدید :ابتدا از مدیریت برید توی قسمت : پارامترهای پیشرفته => کارایی > کامپایل اجباری روشن / حافظه نهان خاموش / بیاید پایین جایی که نوشته > CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) همه رو روی خیر قرار بدید و ذخیره کنید سپس اطلاع بدید2 : واسه شما اینجور نمایش داده میشه چون روزلوش لپ تاپ شما بالا هست واسه من مثلا جای خالی نشون نمیده خیلی کمتره بسته به روزلوش سیستم مورد استفاده هست و کاری ازتون بر نمیاد3 : اینم مثل همون شماره 1 که بهتون توضیح دادم / شاید توی تنظیمات قالب هم بتونید بک گراند رو تغییر رنگ بدید چک کنید4 : سبد خرید dbs بصورت کامل استاندارد نیست . . . / بالا نمیشه آورد میشه رنگشو تغییر داد یا بیارید سمت راست ولی جایگاهش پایینه موفق باشید واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 1 : یه مقدار نیاز به تغییر و دانش css داره . . . اگه بلد نیستید این کارها رو انجام بدید :ابتدا از مدیریت برید توی قسمت : پارامترهای پیشرفته => کارایی > کامپایل اجباری روشن / حافظه نهان خاموش / بیاید پایین جایی که نوشته > CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) همه رو روی خیر قرار بدید و ذخیره کنید سپس اطلاع بدید2 : واسه شما اینجور نمایش داده میشه چون روزلوش لپ تاپ شما بالا هست واسه من مثلا جای خالی نشون نمیده خیلی کمتره بسته به روزلوش سیستم مورد استفاده هست و کاری ازتون بر نمیاد3 : اینم مثل همون شماره 1 که بهتون توضیح دادم / شاید توی تنظیمات قالب هم بتونید بک گراند رو تغییر رنگ بدید چک کنید4 : سبد خرید dbs بصورت کامل استاندارد نیست . . . / بالا نمیشه آورد میشه رنگشو تغییر داد یا بیارید سمت راست ولی جایگاهش پایینه موفق باشیدhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifFirefox_Screenshot_2016-09-01T14-49-48.718Z.pngسلام ممنونم از راهنمایی تون اما تغییر نکردالبته من با تغییر و جابه جایی جایگاه ماژول ها یه کمی موضوع رو درست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 مسلما تغییر نمیکنه من گفتم مرحله 1 رو انجام بدید و سپس اطلاع بدید تا کد جایگزین بهتون بدمبه هر حال اگه مشکلتون حل شده و نیازی ندارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2016 سلام بر شما.بخش ویژگی های پیش فرض پرستاشاپ اینتر رو نمایش نمیده ولی ماژول دسته بندی ویژگی های سایت پرستااستور این قابلیت رو داره. موفق باشید منظورتون اینه که ابعاد مثلا به تفکیک براش ویژگی تعریف کنم طول و عرض و ارتفاعیا میشه همون گزینه ابعاد باشه و من تو بخش ابعاد بزنم طول : مقدار اینتر عرض: مقدار اینتر ارتفاع: مقدار و به این صورت زیر هم نمایش بده و نچسبه به هم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2016 گزینه ای نمی بینم برای تنظیمش. امکانش هست توضیح بفرمایید ماژول دسته بندی ویژگی ها رو دارید؟اگه دارید تنظیم نداره. شما توی ویژگی ها که وارد می کنید اینتر بزنید براتون توی صفحه کاربری توی خط جدید نمایش میده ویژگی رو. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 ماژول دسته بندی ویژگی ها رو دارید؟اگه دارید تنظیم نداره. شما توی ویژگی ها که وارد می کنید اینتر بزنید براتون توی صفحه کاربری توی خط جدید نمایش میده ویژگی رو. بله مازول دسته بندی ویژگی ها رو داره پارمیس اما باز هم اینتر نمایش نمیده و باز همه رو تو یه خط کنار هم نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 تیکت بزنید بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 با سلام1. من نياز دارم در قسمت نمايش محصولات ....محصولات مرتبط رو نيز بذارم چطور اينكارو انجام بدم2. چطور مي تونم نام محصولاتم رو كه در زير تصوير قرار دارد محصول قرارداد را كوچكتر كنمhttp://www.mehdikala.com/apple/10-apple-iphone-6s-64gb.html به ساير محصولات اين شاخه نگاه كنيد فقط نام Apple مشخصه اين مشكل رو با كوچك كردن سايز نوشته مي تونم تغيير بدم؟؟؟ چطور مي تونم اين كار رو انجام بدم3. ساير ستاره هاي امتياز دهي (سيستم Vot) رو چطور كم كنم تصوير زيز جهت ديدن مشكل براي شما ارسال شدهhttp://www.mehdikala.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 ببخشيد اين موضوع رو هم اضافه كنم در قسمت ترجمه ها و قتي ترجمه حراج رو عوض مي كنم چرا تغيير نمي كنهhttp://www.mehdikala.com/apple/11-apple-iphone-6s-16gb.htmlحراج و حراجي يعني يك كالا رو به بالاترين قيمت پيشنهادي مشتريان مي بفروشي.. بخاطر همين من اين قست رو مي خوام بذارم فروش ويژه! يا off% در قسمت ترجمه ها اين حراج رو تغيير دادم اما نمي دونم چرا تغيير نمي كنه مشكل چيه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 سلامیه پیشنهادی دارم. توی نمایش موبایلی اطلاعات تماس نمایش داده نمی شود و بخش تماس با ما هم فقط فرم تماس رو میاره. از اونجا که اکثر مشتری ها با موبایل چک می کنند لطفا این موضوع رو مدنظر قرار بدیدمن خاستم خودم فرم تماس با ما رو تغییر بدم اما دیدم یسری مشکلات انگار پیش میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2016 سلام امکانش هست تو آپدیت بعدی شکل افزودن به سبد خرید رو هم یک مقدار تغییر بدید. هم بزرگتر بشه هم عکس مثلا سبد داشته باشه و اون قسمت اطلاعات سبد خرید بالای صفحه. اونم یه مقدار بیاد تو چشم . خیلی به چشم نمیاد سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 پیشنهادتون رو مد نظر قرار میدیم. ممنون از پیشنهاد شما واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2016 سلام. یه مورد دیگه ای رو هم میخاستم مطرح کنم البته بحث تکنیکیش نمیدونم اما خوب گفتم بگم بهتره اون قسمت زیر اسلایدشو که معمولا آخرین مطالب بلاگ میزاریم عکسش با تغییر مطلب تغییر نمی کنه یعنی یبار باید f5 بزنیم کل صفحه دوباره رفرش بشه تا مطلب جدید دیده بشه این موضوع اکثر کاربرا نمیدونن بخاطر همین معمولا بازدید زیادی نمی گیره مطالب بلاگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 سلام خسته نباشید میشه تو صفحه محصولات پارمیش ی ماژول باشه که یا متنی یا تصویری یجایی که خوب تو چشم باشه ادرس سایت یا کانال تلگرام رو بهش لینک کم که همیشه تو چشم باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 سلام. یه مورد دیگه ای رو هم میخاستم مطرح کنم البته بحث تکنیکیش نمیدونم اما خوب گفتم بگم بهتره اون قسمت زیر اسلایدشو که معمولا آخرین مطالب بلاگ میزاریم عکسش با تغییر مطلب تغییر نمی کنه یعنی یبار باید f5 بزنیم کل صفحه دوباره رفرش بشه تا مطلب جدید دیده بشه این موضوع اکثر کاربرا نمیدونن بخاطر همین معمولا بازدید زیادی نمی گیره مطالب بلاگ این مورد مربوط به کش مرورگر هست. اگر به امکان بیشتری نیاز دارید پیشنهاد من به شما تهیه و نصب ماژول بلاگ هست سلام خسته نباشید میشه تو صفحه محصولات پارمیش ی ماژول باشه که یا متنی یا تصویری یجایی که خوب تو چشم باشه ادرس سایت یا کانال تلگرام رو بهش لینک کم که همیشه تو چشم باشه ؟ هم از بخش متن دلخواه قالب میتونید اقدام کنید و هم از بخش مدیریت بنر. همچنین می تونید از ماژول کلید اشتراک گذاری محصول در تلگرام به عنوان مکمل استفاده کنید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 هم از بخش متن دلخواه قالب میتونید اقدام کنید و هم از بخش مدیریت بنر. همچنین می تونید از ماژول کلید اشتراک گذاری محصول در تلگرام به عنوان مکمل استفاده کنید ممنون از پاسخ تو پیکری بندی بنر که میریم هم تو کروم م تو فایر صفحه سفیده و چیری نیست واسه پیکر بندی. قبلا درست بود این موارد متن دلخواه، بنر و ماژول اشتراگذاری هر سه تو صفحه توضیحات محصول میشه گذاشتشون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 ممنون از پاسخ تو پیکری بندی بنر که میریم هم تو کروم م تو فایر صفحه سفیده و چیری نیست واسه پیکر بندی. قبلا درست بود این موارد متن دلخواه، بنر و ماژول اشتراگذاری هر سه تو صفحه توضیحات محصول میشه گذاشتشون؟ تیکت بزنید تا مشکل صفحه سفیدتون بررسی بشه ماژول های مذکور غیر از ماژول اشتراک گذاری در صفحه محصول قابل درج نیستند. گرچه میتونید بنر رو در هدر یا فوتر و یا ستون بذارید تا در تمامی صفحات نمایش داده بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 من پرستاشاب ارتقاع دادم شده نسخه 1.6.1.10 این قالب سایت من نمایش داده نمی شود لطفا راهنمایم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 آخرین نسخه فارسی انجمن 1.6.1.7 هست احتمالا شما به نسخه انگلیسی ارتقا دادید. بک آپ رو برگردونید و دوباره به آخرین نسخه انجمن ارتقا بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در اسفند 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2016 آخرین نسخه فارسی انجمن 1.6.1.7 هست احتمالا شما به نسخه انگلیسی ارتقا دادید. بک آپ رو برگردونید و دوباره به آخرین نسخه انجمن ارتقا بدید برگشت دادم ولی دچار مشگل زیر شده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در فروردین 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2017 نمایش برندهای محصولات در سایت به چه صورتی می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در فروردین 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2017 نمایش برندهای محصولات در سایت به چه صورتی می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza01j ارسال شده در فروردین 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2017 با سلام با توجه به اینکه دغدغه بیشتر دارندگان قالب ارتقاء میباشد و همچنان که مستحضرید پرستشاپ 1.7 به زودی نسخه پایدارش رو عرضه خواهد کرد سوالی که داشتم آیا قالب پارمیس هم مقدمات آپدیت و ارتقاء به این نسخه را مد نظر دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Milad Mansourian ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 با سلام با توجه به اینکه دغدغه بیشتر دارندگان قالب ارتقاء میباشد و همچنان که مستحضرید پرستشاپ 1.7 به زودی نسخه پایدارش رو عرضه خواهد کرد سوالی که داشتم آیا قالب پارمیس هم مقدمات آپدیت و ارتقاء به این نسخه را مد نظر دارد ؟ سلام خيالتونو راحت كنم تا يك سال ديگه شايدم بيشتر نسخه فارسي پايدار 1.7 نمي ياد. اينقدر قالب پيش فرض اين نسخه خوب و جالبه كه با كمي دانش html , css مي توني قالب به هر شكلي كه دوس داري طراحي كني و كارتو راه بندازي فقط بايد براش ماژول تهيه كني.... براي قالب هاي 1.6 نمي شه ديگه كاري كرد ! من بعيد مي دونم بشه ارتقاشون داد به 1.7 البته اين نظر شخصي بنده است...بايد قالبهاي جديد طراحي شه چون ساختاري Cms در 1.7 خيلي تغيير كرده ..بايد ببينيم مديران انجمن چه تصميماتي براي اين موضوع اتخاذ مي كنند. واکنش ها : Milad Mansourian 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .