Morteza_King ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 سلام دوستان خسته نباشید ... آدرس فروشگاه بنده: http://store.persian-gta.ir/ قصد دارم که در صفحه نخست تمامی محصولات رو نشون بدم و نهایتا اگه زیاد شدن مثل وردپرس یا ... صفحه بندی داشته باشهاول از همه ماژول محبوب ها رو غیرفعال کردم ولی خب هنوز عبارت تازها در بالای محصولات نمایش داده میشه اگه بخوام این قسمت کلا حذف بشه چکار باید بکنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 دوست من از دنیای وردپرس خارج بشید دیجی کالا که دیگه معروف ترین هست رو ببینید. فروشگاه های بزرگ رو ببینید. کدومشون صفحه اول صفحه بندی دارن؟ مگه وبلاگ میخواهید راه بندازین؟فروشگاه خیلی تخصصی تر از وبلاگ و وبسایت هستمشکل دومتون هم از بخش ماژول ها - موقعیت ها اول عبارت hometab رو جستجو کنید و ماژول رو از اون موقعیت جدا کنید. سپس عبارت hometabcontent رو جستجو کرده و همین کار رو تکرار کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .