sadeghbb ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 سلامدوستان بتازگی درگاه بانک ملت به فروشگاه اضافه کردیمبرای تست محصولی رو سفارش و پرداخت کردیم و تا این مرحله همهچی اوکی بوداما بعد از تراکنش و درخواست بازگشت به سایت ارور داد و سفارشی هم ثبت نشد و وجه نیز از حساب کسر شد ! (که البته فک کنم برگشت بخوره دوباره)ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن برا بررسی این ارور : Fatal Errorhttp://8pic.ir/images/nf6drnf4mm7y3uf1gklj.jpg واکنش ها : sadeghbb و seyedhamzeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در شهریور 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2016 سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید.البته بانک پاسارگاد برای من فعال هست و سفارش ثبت میشه و پول کسر میشه ولی اون هم مشکلش اینه که به سایت بر نمیگرده و باید روی ادرس بار اینتر کنم که برگرده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .