parstellshop ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 سلاماز دیروز تا حالا سایت من بعد از برگشت از درگاه پول را از حساب مشتری کسر میکند و به مشتری اعلام میکند ناموفق بوده و پول به حساب فروشنده واریز نشده.ولی امروز تمامی پول ها به حساب من واریز شده ولی اصلا به من سفارشی نشان نمیده.الان هم نمیدونم این سفارش ها نمیدونم مال کی هست.متاسفانه تعداد سب خرید هم بسیار زیاده که نمیشه حدس زد خرید ها از کی بوده.خودم چندبار تست کردم بعضی وقت ها این خطا را میزنه یا بعد از برگشت از بانک هیچ چیزی نمایش نمیده4 خطا وجود داردقبلا درخواست Verify داده شده است تراکنش Settle شده است تراکنش Settle شده است خطایی در ثبت سفارش روی داد. جزئیات فرآیند پرداخت: » مبلغ از حساب شما کسر شد. » واریز به حساب فروشنده با مشکل مواجه شد. » خطایی روی داده است. برای اطمینان با خدمات مشتریان تماس بگیرید. از درگاه بانک ملت استفاده میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .