m.raeisi ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 سلام.دوستان دامنهی اصلی فروشگاه من در حال حاضر روی یک وبلاگ نصبه و فعلاً قصد ندارم روی فروشگاه تنظیمش کنم. از سویی به دلیل مشکلی که مطرح کردنش خارج از این بحثه نمیتونم فروشگاه رو بدون تنظیم دامنه ببینم. بنابراین برای چک کردن تغییرات روی فروشگاه مجبور شدم یک دامنهی آی آر خریداری کنم و فروشگاه با آدرس دامنهی آی آر روی هاست نصب شد. حالا قصد اضافه کردن محصولات را دارم اما میترسم بعد نتونم دامنه رو به دامنهی اصلی تغییر بدم و همه چیز خراب از آب در بیاد. لطفاً راجع به امکان تغییر دامنه راهنمایی میکنید؟خواهش میکنم در صورتی که قصد ارجاع به آموزش خاصی دارید در صورتی که مقدور بود لینک آموزش را پیوست کنید.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 سلام.دوستان دامنهی اصلی فروشگاه من در حال حاضر روی یک وبلاگ نصبه و فعلاً قصد ندارم روی فروشگاه تنظیمش کنم. از سویی به دلیل مشکلی که مطرح کردنش خارج از این بحثه نمیتونم فروشگاه رو بدون تنظیم دامنه ببینم. بنابراین برای چک کردن تغییرات روی فروشگاه مجبور شدم یک دامنهی آی آر خریداری کنم و فروشگاه با آدرس دامنهی آی آر روی هاست نصب شد. حالا قصد اضافه کردن محصولات را دارم اما میترسم بعد نتونم دامنه رو به دامنهی اصلی تغییر بدم و همه چیز خراب از آب در بیاد. لطفاً راجع به امکان تغییر دامنه راهنمایی میکنید؟خواهش میکنم در صورتی که قصد ارجاع به آموزش خاصی دارید در صورتی که مقدور بود لینک آموزش را پیوست کنید.ممنون. دقت داشته باشید که اگه قالبی رو خریدین لایسنس روی دامنه هست .اگه نخریدین و روی قالب پیشفرض هستین مشکلی نیست از بخش تنظیمات >> سئو و url >> تنظیم آدرس URL فروشگاه میتونید دامنه رو عوض کنید اما اگه سئو سایت براتون مهمه پیشنهاد میکنم دامنه عوض نکنید باعث کاهش سئو میشه (چون گوگل اتوماتیک اسکن میکنه )اگه مجبورید این کار رو بکنید از تنظیمات حالت تعمیر رو فعال کنید که کمتر ضرر کنید از لحاظ سئوموفق باشید واکنش ها : m.raeisi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.raeisi ارسال شده در دی 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 دقت داشته باشید که اگه قالبی رو خریدین لایسنس روی دامنه هست .اگه نخریدین و روی قالب پیشفرض هستین مشکلی نیست از بخش تنظیمات >> سئو و url >> تنظیم آدرس URL فروشگاه میتونید دامنه رو عوض کنید اما اگه سئو سایت براتون مهمه پیشنهاد میکنم دامنه عوض نکنید باعث کاهش سئو میشه (چون گوگل اتوماتیک اسکن میکنه )اگه مجبورید این کار رو بکنید از تنظیمات حالت تعمیر رو فعال کنید که کمتر ضرر کنید از لحاظ سئوموفق باشید سلام. واقعا بابت راهنماییتون ممنونم خصوصا راجع به مبحث سئو. خیر. قالب، قالب پیش فرضه.فقط یک سوال:خیلی طول میکشه تا این تغییرات اعمال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2015 سلام. واقعا بابت راهنماییتون ممنونم خصوصا راجع به مبحث سئو. خیر. قالب، قالب پیش فرضه.فقط یک سوال:خیلی طول میکشه تا این تغییرات اعمال بشه؟ تغییر دامنه زود انجام میشه ولی شرکت های ارایه دهنده اینترنت آدرس سایت ها رو کش میکنن واسه همین هروقت اونا کش خودشون رو پاک کنن حلهحد اکثر 3 روز طول میکشه که با همه اینترنت ها بیاد. اگه هم با نت خودتون نیومد dns روی کانکشن خودتون ست کنید میاد واکنش ها : ramtin2025 و m.raeisi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2016 تغییر دامنه سایت: من میخوام سایتم رو که آدرسش مثلا abc.com هست به def.com تبدیل کنم. برای این کار چیکار کنم؟ سئو هم برام مهم نیست و می خوام قالب پیشفرض رو استفاده کنم ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2016 با پیش فرض اینکه میدونید چی کار دارید میکنید و سئو براتون مهم نیست: ۱. به شرکت هاستینگتون درخواست میدید که دامنه مربوط به هاستتون رو تغییر بده. (یعنی فایلها و دیتابیس پرستاشاپ روی هر هاستی هست، باید دامنه def.com به اون متصل بشه) ۲. DNS های این دامنه (def.com) رو تنظیم میکنید روی این هاست. ۳. در منوی «تنظیمات > سئو و URLها» اسکرول میکنید پایین در قسمت «تنظیم آدرس URL فروشگاه» کادرهای «دامنه فروشگاه» و «دامنه SSL» رو به def.com (بدون هیچ کارکتر اضافه ای) تغییر میدید و ذخیره میکنید. ۴. پایان. حالا از آدرس جدید باید به بخش مدیریت فروشگاهتون مراجعه کنید. نکته: بعد از تغییر DNS (مرحله ۲) ممکنه از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشه تا نتیجه اعمال بشه. اگر هم سئو مهم باید قبلش مقدمات رو فراهم کنید و بعد تغییر آدرس بدید. خیلی پیچیده هم نیست البته. واکنش ها : mobin63 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .