Shahghale ارسال شده در آبان 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2016 سلام قسمت ویژگی ها رو چطور میتونم بخش بخش کنم یا باید کدوم ماژول رو بخرم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abofazeli ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 سلام،میخوام رنگ متن بخش بلوک سبد خرید قالب پرواز رو تغییر بدم.متوجه شدم یه جایی احتمالا استاتیک تعریف شده که غیر قابل تغییره.لطفا بگبد از کدام فایل میتونم اون رو ادیت کنم.آشنا به html و css هم هستم، پس لطفا فقط آدرس فایل رو بهم بگید.ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 سلام،میخوام رنگ متن بخش بلوک سبد خرید قالب پرواز رو تغییر بدم.متوجه شدم یه جایی احتمالا استاتیک تعریف شده که غیر قابل تغییره.لطفا بگبد از کدام فایل میتونم اون رو ادیت کنم.آشنا به html و css هم هستم، پس لطفا فقط آدرس فایل رو بهم بگید.ممنون از شماسلام.inspect بگیرید نشون میده کدوم فایله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abofazeli ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 متاسفانه این روش جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdikhalili ارسال شده در دی 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 با سلام و خسته نباشیددر منو بار قالب من ارتفاع پنجره منو ، بسته به تعداد زیر گروه منو تغییر میکند (کوتاه و بلند میشود) در صورتی که در دمو قالب پرواز پنجره منو بار بصورت یکنواخت باز میشودو از دسته ای به دسته دیگر تغییر نمیکند.چطور میتونم این مشگل را حل کنم؟با تشکر واکنش ها : diako86 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در دی 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2016 سلام من به منو های بالا تصویر اضافه کردم با سایزی که تو ئی دی افPDF قالب گفته بودید ولی تصویر کوچیک نشون میده تنظیماتی باید انجام بدم؟ واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tahathi ارسال شده در دی 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2016 سلام بعد یه مدت عکس های صفحه اصلی زیر اسلایدر رو نمایش نمیده با اینکه هیچ تغییری ایجاد نکردم http://8pic.ir/images/8lgmprxxfr3nr1sxqnfq.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2016 دوستان مشکلاتتون رو تیکت بزنید با مشخصات و دسترسی هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davoodjafary ارسال شده در دی 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2016 سلام دوستان بنده مشکل دارم وقتی برای منو یا همون شاخه های اصلی تصویر میزارم تصاویر در سایز واقعی نمایش داده نمیشن ، در واقع سایز تصاویر با توجه به زیر منوها تغییر می کنه http://uupload.ir/files/cwkx_1.jpg http://uupload.ir/files/vk86_2.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Direction ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 با سلام در صورت ارائه آپدیت 1.6.1.9 میشه این قالب رو هم به این نسخه آپدیت کرد؟ اگه میشه، چطور آپدیت کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 قالب های سازگار با نسخه 1.6.1.7 به احتمال 99 درصد با نسخه 1.6.1.9 نیز سازگار خواهند بود و نیازی به آپدیت قالب نخواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Direction ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 قالب های سازگار با نسخه 1.6.1.7 به احتمال 99 درصد با نسخه 1.6.1.9 نیز سازگار خواهند بود و نیازی به آپدیت قالب نخواهید داشت با تشکر از پاسخگویی شما برای نصب نسخه جدید پرستاشاپ روی قالبم، چطور باید عمل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 با تشکر از پاسخگویی شما برای نصب نسخه جدید پرستاشاپ روی قالبم، چطور باید عمل کنم؟ آموزش ارتقا رو در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در بهمن 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 سلام من از سرور رسانه برای افزایش سرعت لود سایت استفاده کردم همه چیز درسته ولی فونت ها لود نمیشن مشکل چیه ؟ موقتا سرور رسانه رو برداشتم تا فونت ها لود بشن کسی به مشکل نخورده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
diako86 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 با سلام و خسته نباشید در منو بار قالب من ارتفاع پنجره منو ، بسته به تعداد زیر گروه منو تغییر میکند (کوتاه و بلند میشود) در صورتی که در دمو قالب پرواز پنجره منو بار بصورت یکنواخت باز میشود و از دسته ای به دسته دیگر تغییر نمیکند. چطور میتونم این مشگل را حل کنم؟ با تشکر سلام من هم همین مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 قالب شما دارای پشتیبانی تجاری ست. تیکت بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2017 سلام. باگ قالب هست . با انتشار آپدیت این مشکل رفع میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در خرداد 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2017 سلام . برای خرید قالب تخفیف نمیگذارید؟ واکنش ها : samamc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 سلام. منتظر تخفیف های نوروزی باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhk1367 ارسال شده در مرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2017 سلام میخواستم بدانم به چه صورت ماژول مثلا تلگرام را در موبایل هم نمایش بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2017 سلام باید از منوی ماژول ها، نام ماژولتون رو جستجو کنید.بعد در سمت چپ جلوی ماژولتون اون قسمتی که پیکربندی و.. اینا هست.روی گزینه فعال کردن یا غیر فعال کردن در موبایل بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhk1367 ارسال شده در مرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2017 سلام باید از منوی ماژول، نام ماژولتون رو جستجو کنید.بعد در سمت چپ جلوی ماژولتون اون قسمتی که پیکربندی و.. اینا هست.روی گزینه فعال کردن یا غیر فعال کردن در موبایل بزنید. از مدیریت محتوای دلخواه این کار را میکنم و چنین قسمتی ندارد. ثانیا در صفحه محصول موبایل نشان می دهد ولی در صفحه اصلی نمایش نمی دهد (در حالت تعمیر در هر دو نشان می دهد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 با سلام در قسمت خبرنامه متن جلوی خبرنامه رو ( اولین نفری باشیدکه مطلع می شود ) چطور میشه تغیر داد؟ واکنش ها : samamc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلام از بخش بومی سازی >> ترجمه ها می تونید این متن رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samamc ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلام متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید چطور میشه متن رو تغییر داد؟ این متن که جلوی خبرنامه نوشته= اولین نفری باشید که مطلع می شود واکنش ها : samamc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .