emghoghnoos ارسال شده در دی 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2017 سلام وقت بخیر یک سوال وقتی حالت تم مدرن فعال میشه بنر ها اسلایدر و کل جداول کاملا زاویه دار هستن اما وقتی این حالت رو خاموش و رنگ بندی سایت رو عوض میکنیم تمتمی این موارد دورش یک حاشیه داره و نیم دایره میشه. چطور میتونم این حالت رو از بین ببرم . یعنی وقتی حالت تم مدرن هم خاموش هست این موارد زاویه دار بمونن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2017 سلام وقت بخیر یک سوال وقتی حالت تم مدرن فعال میشه بنر ها اسلایدر و کل جداول کاملا زاویه دار هستن اما وقتی این حالت رو خاموش و رنگ بندی سایت رو عوض میکنیم تمتمی این موارد دورش یک حاشیه داره و نیم دایره میشه. چطور میتونم این حالت رو از بین ببرم . یعنی وقتی حالت تم مدرن هم خاموش هست این موارد زاویه دار بمونن این موارد کد نویسی شده ، هر حالتی ظاهر مخصوص به خودش رو داره و قابل تغییر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezamasjed ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 سلام. قالب پرواز رو چطوری میشه دانلود کرد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2019 سلام در صورتیکه قبلا قالب رو خریداری کردید وارد حساب کاربری تون در بازارچه بشید و از قسمت سفارشات می تونید فایل قالب رو دانلود کنید. در صورتیکه دسترسی به دانلود ندارید می تونید تیکت بزنید تا حساب کاربری تون بررسی و فایل قالب رو در اختیارتون قرار بدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 20، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2019 درود فروش این قالب در حال حاضر متوقف شده. میتونید از قالب دیگه ای استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi86 ارسال شده در آبان 29، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2019 با سلام خدمت دوستان من تو قسمت شاخه ها مشکل دارم عکس برای منوی شناور میزارم همینطور تصویر کوچک دسته بندی لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alihy123 ارسال شده در خرداد 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2020 سلام. یه سوال. چکونه این قالب پرواز رو دانلود کنم. دستتون درد نکنه لینک دانلودش رو برام ایمیل کنین. [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alihy123 ارسال شده در خرداد 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2020 سلام. یه سوال. چکونه این قالب پرواز رو دانلود کنم. دستتون درد نکنه لینک دانلودش رو برام ایمیل کنین. [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .