termakis ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 با سلاممن تمامی موارد مشابه موجود در انجمن رو خوندم اما مشکلم حل نشد.من میخوام صفحه "فروشگاه های ما" که در بلوک اطلاعات هم لینک داره، رو به کل حذف کنم. منظورم صفحه زیر هستش: http://www.globestore.ir/storesو یا در صورت امکان ویرایشش کنم. با تشکر واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلامالبته بهتره حذف کامل نکنید ولی اگه اصرار دارید میتونید از صفحه سئو و urlها حذف کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
termakis ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 سلامالبته بهتره حذف کامل نکنید ولی اگه اصرار دارید میتونید از صفحه سئو و urlها حذف کنید موفق باشید با سلام و تشکروقتی url رو حذف می کنم، لینک تو اون صفحه هنوز باقی میمونه و وقتی از لینک وارد میشم خطای 404 رو میده. میخوام لینک رو هم حذف کنم و هیچ ورودی به اون صفحه وجود نداشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 با سلاممن تمامی موارد مشابه موجود در انجمن رو خوندم اما مشکلم حل نشد.من میخوام صفحه "فروشگاه های ما" که در بلوک اطلاعات هم لینک داره، رو به کل حذف کنم. منظورم صفحه زیر هستش: http://www.globestore.ir/storesو یا در صورت امکان ویرایشش کنم. با تشکرسلام دوست عزیزبه قسمت زیر برو:ماژولها / سرچ کن در قسمت سرچ ماژولها: مدیریت بلوک محتوا / شاخه مدیریت محتوا "خانه" رو ویرایش کلیک کندر این قسمت یه گزینه هس به نام Add link to Store Locator که این رو خیر بکنی درست میشه مشکلت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
termakis ارسال شده در بهمن 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلام دوست عزیزبه قسمت زیر برو:ماژولها / سرچ کن در قسمت سرچ ماژولها: مدیریت بلوک محتوا / شاخه مدیریت محتوا "خانه" رو ویرایش کلیک کندر این قسمت یه گزینه هس به نام Add link to Store Locator که این رو خیر بکنی درست میشه مشکلت. با سلام و عرض ادبخیلی ممنون بابت راهنماییتان.مشکلم حل شد.متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .