np.1400 ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلام.https://ipresta.ir/demo/3-womenتوی لینک بالا قسمت فیلترها قسمت دستگیره محدوده ی قیمت برعکسهیعنی وقتی از سمت چپ کم میکنیم عدد سمت راستی تغییر میکنه و بر عکس.با اینکه خیلی کارای سی اس اس کردم اینو نتونستم درست کنم.چکار باید کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلاماین بخش با جیکوئری کنترل میشه و با سی اس اس نمیتونید اصلاحش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 ممنونولی بالاخره باید اصلاح بشه دیگه.چطور این کارو کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلاممیتونید فایلهای جیکوئری این ماژول رو بررسی کنید. البته نیاز به دقت و تسلط کامل دارد. موفق باشید واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .