emad.b ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلامدوستان عزیز من آگاهی ندارم لطفا اول در مورد چند فروشگاهی برام توضیح بدید ، که اصن یعنی چی ، آخه من میبینم با اضافه کردن شاخه میشه هر محصولی دیگه رو ثبت کرد ، سیستم چند فروشگاهی اصن چیه ، اینو لطفا واسم توضیح بدیدو دو اینکه من میخوام شاخه بندی به شکل زیر داشته باشم لطفا بم بگین چکار باید بکنم فرهنگ و هنر ==> لوازم تحریر ==> دفتر و کاغذ ==> کاغذ A5 , A4 ، A3 , A2فرهنگ و هنر ==> کتاب و مجله ==> کمک درسی ==> ابتداییلوازم الکترونیک ==> ماشین های اداری ==> ماشین حسابلوازم آرایشی بهداشتی ==> مراقبت مو ==> شامپو دوستان سه تا گزینه اول این شاخه ها در یک level باید باشندیعنی "فرهنگ و هنر" ، "لوازم الکترونیک" و "لوازم آرایشی بهداشتی" باید در کنار هم معرفی بشننکته ای که هست اینه که من الان اون قسمت خانه رو به فرهنگ و هنر اختصاص دادمالان هرچی میخوام در کنار اون شاخه وارد کنم بم اجازه نمیدهو زیر مجموعه اون فقط میتونم شاخه اضافه کنملطفا کمکم کنیداین وسط من به چند فروشگاهی برخوردم که اطلاعی ازش ندارم آدرس وبسایت :www.kolbehkala.com ممنون میشم اگر منو راه بندازین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلامشما زیر شاخه خانه ، این سه سر شاخه خودتون رو ایجاد کنید و پیش برید . نیازی به چند فروشگاهی ندارید. موفق باشید واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emad.b ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 بسیار سپاس گزارمالان با این ویژگی پرستاشاپ آشنا شدممتشکرم سلامشما زیر شاخه خانه ، این سه سر شاخه خودتون رو ایجاد کنید و پیش برید . نیازی به چند فروشگاهی ندارید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahinpara ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سیستم چندفروشگاهی امکان خیلی جالبیه که شما میتونید به صورت مجازی چندین فروشگاه در یک دامین داشته باشید.فایل ها یک نسخه هستند و فقط با اطلاعات داخل جداول بازی میشه و فروشگاه های دیگه شما به نمایش در میادامکان مدیریت جداگانه فروشگاه ها از یک کنترل پنل وجود داره و حتی در دسترسی ها میتونید برای هر فروشگاه مدیران و کارکنان جدا تعریف کنید. من این کار رو برای یکی از مشتریهام انجام دادم و بدون مشکل کار میکرد. اما روی یک فروشگاه دیگه که همون نسخه از پرستا نصب بود هرکاری کردم آخر فروشگاه های دوم و ... با خطا کار میکرد!!! آخرش هم هنوز نفهمیدم چرا!!!!!؟؟؟؟؟دارم بررسی میکنم.....البته روی این فروشگاه قالب مینا نصب هست، و روی اون یکی قالب زمستان هر دو از iprestaهرچند فکر نمیکنم ربطی به غالب داشته باشه....سلامدوستان عزیز من آگاهی ندارم لطفا اول در مورد چند فروشگاهی برام توضیح بدید ، که اصن یعنی چی ، آخه من میبینم با اضافه کردن شاخه میشه هر محصولی دیگه رو ثبت کرد ، سیستم چند فروشگاهی اصن چیه ، اینو لطفا واسم توضیح بدیدو دو اینکه من میخوام شاخه بندی به شکل زیر داشته باشم لطفا بم بگین چکار باید بکنم فرهنگ و هنر ==> لوازم تحریر ==> دفتر و کاغذ ==> کاغذ A5 , A4 ، A3 , A2فرهنگ و هنر ==> کتاب و مجله ==> کمک درسی ==> ابتداییلوازم الکترونیک ==> ماشین های اداری ==> ماشین حسابلوازم آرایشی بهداشتی ==> مراقبت مو ==> شامپو دوستان سه تا گزینه اول این شاخه ها در یک level باید باشندیعنی "فرهنگ و هنر" ، "لوازم الکترونیک" و "لوازم آرایشی بهداشتی" باید در کنار هم معرفی بشننکته ای که هست اینه که من الان اون قسمت خانه رو به فرهنگ و هنر اختصاص دادمالان هرچی میخوام در کنار اون شاخه وارد کنم بم اجازه نمیدهو زیر مجموعه اون فقط میتونم شاخه اضافه کنملطفا کمکم کنیداین وسط من به چند فروشگاهی برخوردم که اطلاعی ازش ندارم آدرس وبسایت :www.kolbehkala.com ممنون میشم اگر منو راه بندازین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahinpara ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 از برنامه نویسان ipresta خواهش میکنم در این مورد توضیح بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سلام بر شما.مورد اولتون که نیاز به بررسی داره. اینکه چرا روی یک فروشگاه جواب میده روی یکی نه. البته باید بگم قالب های بازارچه با چند فروشگاهی سازگار نیستند و در مورد چند فروشگاهی ، ترجمه سایت اصلی پرستاشاپ: مدیریت چند فروشگاهییکی از بزرگترین ویژگی های پرستاشاپ "چند فروشگاهی" می باشد، به این معنی که شما می توانید چند فروشگاه را از یک پنل واحد مدیریت کنید. با این ویژگی می توانید تعداد دلخواهی فروشگاه را که دارای المان های مشترکی هستند، مدیریت کنید. حتی می توانید برای بهبود عملکردهای مدیریتی، گروه فروشگاه ایجاد کنید.در چه صورتی نیاز به چند فروشگاهی خواهید داشت ممکن است شما راغب به استفاده از ویژگی چند فروشگاهی باشید، در صورتی که نیازی به آن ندارید. برای مثال، اگر نیاز به یک سایت چند زبانه، استفاده از چند واحد پول و یا قالب گرافیکی متفاوت برای هر شاخه داشته باشید.در این وضعیت دو سوال پیش می آید که باید قبل از فعال کردن ویژگی چند فروشگاهی، به آن ها پاسخ دهید:آیا می خواهید قیمت های متفاوتی برای یک محصول داشته باشید (علاوه بر تخفیفات خاص برای کاربر یا گروهی از کاربران). اگر پاسخ شما مثبت است شما نیاز به ویژگی چند فروشگاهی دارید.در صورتی که هنگام خرید کاربر از یک فروشگاه هایتان تمایلی به دسترسی او به تاریخچه سفارشات و صورتحساب هایش از دیگر فروشگاه ها نداشته باشید (حتی اگر کاربر دارای اطلاعات ورود یکسان برای فروشگاه ها باشد). اگر پاسخ شما "بله" است، پس شما نیاز به استفاده از چند فروشگاهی دارید: فروشگاه ها سبدهای خرید و سفارشات آن ها را به اشتراک نخواهند گذاشت و اگر مشتری اقلامی را به سبد خریدش در فروشگاه 1 اضافه کند، قادر به مشاهده آن ها در سبد خرید 2 نخواهد بود.اگر پاسخ شما به هر دو سوال خیر است، نیازی به چند فروشگاهی نخواهید داشت.فعالسازی ویژگی چند فروشگاهیتبدیل فروشگاه پرستاشاپی شما به یک چند فروشگاهی به راحتی انجام می شود:وارد شدن به پنل مدیریت. رفتن به منوی " تنظیمات >> عمومی ". برای گزینه " فعال سازی چند فروشگاهی"، " بله " را انتخاب کنید. ذخیره تغییرات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .