shamea ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 سلام دوستان من دوتا مشکل دارم توی فروشگاهمممنون میشم راهنمائیم کنیدقبل از اینکه سوالام رو ب÷رسم بگم که ماژول آسمان وب رو خریداری کردم و نصب کردم1. وقتی محصولات رو به سبد خرید اضافه میکتنم و میخوام پرداخت نهایی رو بزنم هزینه ارسال رو زده یک هزار تومان برا ی همه محصولات2 با اینکه تو قسمت حامل ها من هم حامل پست پیشتاز و هم پست سفارشی دارم ولی موقع سفارش فقط پست پیشتاز هست و خریدار میتونه انتخاب کنه. درصورتی ه دوتا حامل تنظیم شده و فعال هستند تصاویر هم پیوست میکنم ممنون میشم راهنمائی کنیداینم سایت من:WWW.ZINATKADEH.IR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamea ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 هیشکی راهنمایی نمیکنه؟لطفا هرکی میتونه کمک کنه اگه درستش نکنم نماد اعتماد رو نمیتونم بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 سلامسایتتون برای من که بالا نمیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .