shikotak ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 با سلاممن قالب پارمیس رو تهیه کردم.1- میخام بدونم بهترین سایز برای عکس ها چقدر هست و فرمتش بهتره png باشه یا jpg2- در قسمت فوتر اطلاعات فروشگاه و در قسمت هدر همین حالا تماس بگیرید (اون بخشی که شماره تماس گذاشته شده) رو نتونستم پیدا کنم تغییر بدم3- لوگوی سایت رو از کحا باید آپلود کنم و سایز پیشنهادی براش چقدره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 لطفا جواب بدید من گیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 همراه با قالب پارمیس 18 صفحه راهنمای تصویری گام به گام ارائه شده که در اون تقریبا پاسخ اکثر سوالاتتون هست:1. منظورتون تصاویر محصول هست، تصاویر بنرها، اسلایدشوها یا ...؟2. یک راه حل بهتون میگم برای تمامی ماژول ها. هرگاه دنبال ماژولی هستید کافیه به بخش ماژول ها - ماژول ها مراجعه کرده و از کادر جستجو (بالای دسته بندی ماژول ها) بخشی از نام ماژول رو بنویسید. به طور مثال برای مشکل شما، میتونید بنویسید: تماس تا تمامی ماژول هایی که مرتبط با تماس هستند رو براتون لیست کنه3. از بخش تنظیمات - قالب ها. سایز پیشنهادی: 407 در 61 پیکسل در فرمت PNG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 ممنونبنرها و اسلایدها رو تا جایی که اندازه ها بود درست کردم.راهنما رو هم خوندم اما اندازه عکسی که برای محصولات باید بزارم توش ذکر نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 درسته حق با شماست. برای محصولات سایز پیشنهادی:800 در 800 پیکسل هست واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .