shikotak ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 من میخام یکی از گزینه های دنبال کنید اینستاگرام باشه.در ماژول مربوطه آدرس پیج اینستاگرام ام رو وارد کردم و یکی از گزینه ها رو غیرفعال کردم که اینستام نمایش داده بشه اما همچنان اینستاگرام رو در دنبال کنید ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2015 لطفا راهنمایی بفرمائید جطور اینستاگرام را در بخش دنبال کنید قرار بدم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 این سولا کوچولوی منم جواب بدید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 خود ماژولش داره اینستاگرام رو. اگر نداره ماژولش رو به روز رسانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 خود ماژولش داره اینستاگرام رو. اگر نداره ماژولش رو به روز رسانی کنیدبله تو خود ماژولش دارهمشکل من اینه که آدرس پیج اینستاگرام ام زدم. یکی از دنبال کنید ها رو هم پاک کردم که جاش اینستاگرام نشون بده اما نمایش نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 درسته آپدیت قالب رو نصب کنید:http://ipresta.ir/forum/topic/7277-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B3-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/?do=findComment&comment=48386 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .