shikotak ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 اگر دقت کرده باشید وقتی توی نرم افزار تلگرام اسم یک سایت رو می نویسید زیر اسم فروشگاه و زیر اون هم یه توضیحاتی درباره فروشگاه میاد اما من وقتی اسم فروشگاهم میزنم زیرش فقط می نویسه فروشگاه و توضیحاتشم می نویسه فروشگاه قدرت گرفته از پرستاشاپکدوم قسمت باید تنظیم کنم این مشکل از بین بره؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 اگر دقت کرده باشید وقتی توی نرم افزار تلگرام اسم یک سایت رو می نویسید زیر اسم فروشگاه و زیر اون هم یه توضیحاتی درباره فروشگاه میاد اما من وقتی اسم فروشگاهم میزنم زیرش فقط می نویسه فروشگاه و توضیحاتشم می نویسه فروشگاه قدرت گرفته از پرستاشاپکدوم قسمت باید تنظیم کنم این مشکل از بین بره؟با سپاس قسمت ماژول ها برید قسمت پیکربندی بلوک محتوا و تیک نمایش لینک "قدرت گرفته از پرستاشاپ" در فوتر را بردارید برید قسمت تنظیمات seu و url و در ستون 4 index عنوان صفحه و توضیحات متا را نام فروشگاه خودتون قرار دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 قسمت ماژول ها برید قسمت پیکربندی بلوک محتوا و تیک نمایش لینک "قدرت گرفته از پرستاشاپ" در فوتر را بردارید برید قسمت تنظیمات seu و url و در ستون 4 index عنوان صفحه و توضیحات متا را نام فروشگاه خودتون قرار دهید ممنون که پاسخ دادیداین کار انجام دادم اما درست نشد.قبلا هم تو قسمت سئو عنوان صفحه و متا رو وارد کردم اما با وارد کردن عنوان صفحه وقتی وارد صفحه فروشگاه میشی و کریسر موس رو روی زبانه ای که فروشگاه رو توش باز کردی نگه میداری دو بار اسم فروشگاه رو میاره..آیا باید نام فروشگاه رو از اطلاعات مغازه پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2015 کسی می تونه راهنمایی کنه چطور اطلاعات فروشگاه در تلگرام درست نمایش داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .