shikotak ارسال شده در بهمن 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 من یک زیر شاخه تعریف کردم که حال می خوام حذفش کنم اما هر کار می کنم حذف نمیشه حتی غیر فعال هم نمیشه. با اینکه تیک غیر فعال خورده اما همچنان تو سایت نمایش داده میشه.مشکل کجاست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 موقع حذف خطا میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 خیر هیچ خطایی نمیدهبعد از انتخاب دکمه حذف بر می گرده به صفحه شاخه های اصلی بعد از اینکه چک می کنم می بینم همجنان سرجاشه و پاک نشده یا اینکه غیر فعال هست اما تو سایت نشونش میده همچنان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 دقت کنید که بعد از انتخاب دکمه حذف وقتی به شاخه خانه برمیگرده کمی پایین تر از شما سوال میکنه که قصد دارید محصولات این شاخه رو چکار کنید و بعد از انتخاب این گزینه فرآیند حذف تکمیل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 درسته ممنون از لطف تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .