nasimparsi ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 ببخشید دوستان سایت من اکنون که در موتورهای جستجو اونو جستجو می کنم عنوانش به این صورت میاد:فروشگاه چیستا الکترونیکدر حالی که سایت های دیگه مثلا اینجوری هستن:چیستا الکترونیک | فروش قطعات الکترونیک و...فروشگاه قطعات الکترونیک ** | صفحه اصلییا مثلا:فروشگاه الکترونیک *** - فرو اینترنتی قطعات رایانه---بنده چجوری می تونم کاری کنم که توی عنوان موتورهای جستجو تنها نام فروشگاه نیاد و مانند دیگر تارنما (سایت)ها اون توضیح جلوش هم بیاد؟ مثلا اگر خرید مانیتور سامسونگ 4 رو جستجو کنند و من کالایی با این عنوان داشته باشم در موتور جستجو به این صورت بیاد فروشگاه قطعات الکترونیک ** | مانیتور سامسونگ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 سلامتمام محصولات و شاخه ها ، دارای عنوان متا هستند که میتونید خودتون به دلخواه وارد کنید موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .