elektera ارسال شده در بهمن 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت دوستانمن تو صفحه محصولاتم ماژول دسته بندی ویژگی ها رو دارم قالبم هم الکترومارکت هستش مشکل من اینه این ماژول در انتهای صفحه و زیر نظرات کاربران میاد اما من میخوام این ماژول در اول صفحه نشون داده بشه ممنون میشم راهنماییم کنید چطور میتونم موقعیت این ماژول رو تغییر بدم...تو این لینک میتونید یکی از محصولات رو ببنید که به چه شکله http://arzanmall.com/home/261-apple-iphone-6s-.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 ماژول هایی که جداگانه نصب میکنید ممکنه از نظر ظاهری نیاز به سازگاری داشته باشند و برای رفع این مشکل باید تیکت بزنید تا طراح ماژول رو با قالبتون سازگار کنه واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت دوستانمن تو صفحه محصولاتم ماژول دسته بندی ویژگی ها رو دارم قالبم هم الکترومارکت هستش مشکل من اینه این ماژول در انتهای صفحه و زیر نظرات کاربران میاد اما من میخوام این ماژول در اول صفحه نشون داده بشه ممنون میشم راهنماییم کنید چطور میتونم موقعیت این ماژول رو تغییر بدم...تو این لینک میتونید یکی از محصولات رو ببنید که به چه شکله http://arzanmall.com/home/261-apple-iphone-6s-.htmlاز طریق ماژول ها >> موقعیت ها >> ویرایش زنده سایت که لود شد روی یک محصول کلیک کنید بعد ماژول رو با موس جاشو درست کنید هر جا که سبز شد اونجا میتونید قرار بدیناز ماژول تنظیمات قالب هم ویژگی ها رو غیر فعال کنید که تداخل پیدا نکنن موفق باشید واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 تشکر از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .