np.1400 ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 سلام.نمیخوام صفحه ی اصلی فروشگاه ستون کناری داشته باشه و به حالت عریض بدون ستون هست.اما الان عرض اسلایدر هم تمام صفحه هست. میخوام فقط عرض اسلایدر کم بشه و در اون قسمت ستون کناری داشته باشه و آخرین اخبار نمایش داده بشه.آفرین مثل دیجی کالا بخش آخرین ویدیو ها. اما اون ستون تا ته صفحه نره و فقط کنار اسلایدر باشه.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در بهمن 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 ببخشید رفتم تو مدیریت جایگاه هاتو هوک های سمت چپ همه چیز بود ولی هوک سمت راست اون ماژول های فعال نیستن.چجوری میشه ماژول رو اضافه کنم به هوک displayRightColumn ------الان متوجه شدم اصلا سایت من ستون سمت راست نداره. یا تمام عرضه یا ستون سمت چپ.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 سلام من هم یه مشکلی در این رابطه دارم قسمت محصولات جدید را با استفاده از ویرایش زنده از ستون چپ حذف کردم الان میخوام بردگردانم ممنون میشم راهنمایی فرمائیدتوی هوک چندین بخش مربوط به محصولات جدید هستش گیج شدم هرگز با این ابزار کار نکردم ممنون میشم اگر دوست خوبی پیدا بشه یه کم با حوصله توضیج بفرماید ارداتمند همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .