shikotak ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 من پیغامی دریافت کردم که دامنه اصلی سایت با قسمت سئو و url فرق دارهبه قسمت سئو رفتم و تو قسمت url آدرس سایتم رو وارد کردمبعدش دیگه سایت از دسترس خارج شد و ارور 404 میدهبه ادمین سایت هم دسترسی ندارمتیکت هم زدم دوستان جوابگو نیستن لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه راهنمایی کنهمن دو روز هست سایتم پایینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 یکی کمک کنه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 این مشکل فقط از طریق دیتابیس قابل حل هستمنتظر پاسخ تیکت باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .