mehdi72 ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 سلاممن توی صفحه مدیریت شاخه ها عکس توی قسمت لینک زیر چک کنیدحالا بک گراندش مشکی شده من فایل category هم کلاس content_scene_cat_bg بگراندش #ffffff کردم ولی درست نشد کامپایل اجباری و حافظه نهانم پاک کردم بازم #464646 نمایش میده سوال بعدم اینه که چرا من فایل css افکت ها برای نمایش عکس میزارم توی فایل های css همون صفحه انجام نمیشه و نمیشناسه فایل های css از سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 راهنمای فایرباگ رو مطالعه کنید یا از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 سلامممنون خیلی ممنون من از فایرباگ کروم استفاده میکردم ولی با فایر باگ موزیلا به نتیجه رسیدم با کروم ادرش مشابه اشتباه میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .