dehghanpour ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 سلاماین پیغام خطا هنگام نصب پرستاشاپ 1.6.0.14 در cpanel چی می تونه باشه؟پیغام خطا:سرور پایگاه داده یافت نشد. لطفا نام کاربری، گذرواژه و فیلدهای پایگاه داده را بررسی کنید (DbPDO) http://www.echargeshop.com/StoresIsolatedStorage/104/eror/eror.jpg به نظرتون آدرس پایگاه داده باید چیز دیگه ای غیر از localhost باشه؟دیتابیس رو چند بار ساختم و چک کردم هیچ مشکلی نداره! در مورد سازگاری پرستاشاپ با هاست هم بعید می دونم مشکلی وجود داشته باشه! ولی پشتیبانی هاست می گفت شاید مشکل از عدم سازگاری پرستاشاپ با هاست ما باشه! پرستاشاپ رو هم که از همین انجمن دانلود کردم و البته در کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت! مشخصات هاست: Apache Version 2.2.31 PHP Version 5.3.29 MySQL Version 5.5.32-cll-lve Architecture x86_64 Operating System linux ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنید و به جستجو در انجمن ارجاع ندین! چون هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 ممکنه غیر از localhost باشهاما این مشکل رو فقط هاستینگ میتونه کمک کنهنام دیتابیس هم معمولا به این شکل هستdomain_xxxxx Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلامنام کاربری و گذرواژه دیتابیس را بدرستی می سازید؟ و آن را به همان صورت در پرستا وارد می کنید؟از پشتیبان هاست بپرسید آیا آدرس دیتابیس چیزی غیر از locallhost می باشد؟ (که معمولاً نباید اینطور باشد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dehghanpour ارسال شده در بهمن 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلامبا وجود اینکه پشتیبان هاست می گفت باید با localhost کار انجام بشه اما آدرس چیز دیگه ای بود!در واقع خودشونم نمی دونن چرا localhost نمیشه!این مرحله رو خودم موفق شدم رد کنم و آدرس پایگاه داده رو پیدا کنم.اما در مراحل نصب پیغامی میده کهنمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کرداین مشکل از کجاست؟ و برای چه بوجود میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asasoal ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلاممن برای نصب نسخه 1.6.1.0 بر روی لوکال (WAMP و Xamp) این مشکل را داشتم، از داخل بسته نصب فولدر زبان فارسی (fa) را خارج کردم پرستا بدون مشکل نصب نشد، سپس بعد از نصب از قسمت بومی سازی زبان آن فولدر را Import کردم و به این ترتیب مشکل حل شد. البته به صورت خودکار و آنلاین هم این بسته توسط پرستاشاپ قابل دریافت و نصب است. واکنش ها : dehghanpour 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2015 سلاماین خطا معمولا به خاطر اختلال اینترنت ایران در رابطه با https هست . چند ساعت بعد مجددا تست کنید مشکل برطرف خواهد شد. موفق باشید واکنش ها : dehghanpour و asasoal 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 شما میتونید از سی پنل به قسمت دیتا بیس برید و روی Remote MySQL® کلیک کند در اونجا یک آی پی میبینید که تقریبا یا عینا به شکل 88.198.8.54 نوشته شده است از این میتوان به عنوان لوکال هاست استفاده کرد من استفاده کردم کار میکنه امام موقع نصب قالب دستچین صفحه مرورگر کاملا صفید میشه و دیگر هیچ .. پول آب را میدهیم پول گاز جدااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2016 برای صفحه سفید باید دیباگ رو روشن کنیدآموزش روشن کردن دیباگ در انجمن موجود هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .