shikotak ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 بعد از اینکه یک زیر شاخه را غیر فعال می کنم تو بخش های مختلف اون زیر شاخه نمایش داده نمیشه بجز قسمت منوی اصلی بالای سایتتعداد ستون فوتر در پیکره بندی زیر شاخه به چه معنی است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 بعد از اینکه یک زیر شاخه را غیر فعال می کنم تو بخش های مختلف اون زیر شاخه نمایش داده نمیشه بجز قسمت منوی اصلی بالای سایتتعداد ستون فوتر در پیکره بندی زیر شاخه به چه معنی است؟ برای منوی بالایی باید از بخش ماژول ها >>ماژول منوی افقی رو تغییر بدین و اون زیر شاخه رو کم کنید برای مورد دوم هم فکر کنم منظور تعداد ستون هایی هست که در فوتر (قسمت انتهایی سایت) نشان داده میشهاگه با عکس و توضیحات بیشتری بگین بهتر میشه راهنمایی کرد واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 سلام ممنون از اینکه پاسخ دادید اما گزینه ای که فرمودید به نظر میرسه برای اصلاح شاخه ها هست. من مشکلم زیر شاخه هست که نمی تونم غیرفعالش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 برای مورد دوم هم فکر کنم منظور تعداد ستون هایی هست که در فوتر (قسمت انتهایی سایت) نشان داده میشهاگه با عکس و توضیحات بیشتری بگین بهتر میشه راهنمایی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 عکسم چرا آپلود نشد؟ منظورم توی ماژول ها بلوک شاخه هاست.اون قسمت آخر می پر سه به چند ستون فوتر نیاز دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 اون آپدیت نشدن منوی افقی به خاطر کش هست. یکبار از منو اون شاخه رو (سرشاخه) حذف کنید تا با تمام زیرشاخه هاش از منو حذف بشه و بعد دوباره به منو اضافه کنیداون تعداد ستون فوتر در قالب شما کاربرد ندارد واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلاممن حذف کردم. دوباره باید می ساختم. نمیدونم درست رفتم یا نه اما الان که دوباره همه رو ساختم تو منوی افقی اون شاخه ای که حذفش کردم و دوباره ساختمش رو نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .