nasimparsi ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 با درود دوستان من زمانی که یک کالای تازه رو وارد می کنم در سایت اون یک کالا به نمایش در میاد. چگونه می شه تنظیم کرد که مثلا فلان تعداد کالا در صفحه اصلی سایت به نمایش در بیاد؟ حالا یا به صورت تصادفی یا گزینش شده یا پرفروش ترین ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 لطفا این عکس رو ببینید. زمانی که کالای تازه ای وارد می شه برای چند روز اینجوری خالی می شه: http://uupload.ir/files/rlzm_capture.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2015 از بخش تنظیمات - محصول ها تعداد روزهایی که محصول له عنوان جدید در نظر گرفته می شود رو زیاد کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 از بخش تنظیمات - محصول ها تعداد روزهایی که محصول له عنوان جدید در نظر گرفته می شود رو زیاد کنید با سپاس این بخحش رو پیدا کردم ولی در کل چگونه می شه تعداد کالاهای که به نمایش در میاد رو خودمون مشخص کنیم یا گزینش کنیم که چه کالاهایی در برگه ی نخست فروشگاه به نمایش در بیان و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 سلاماینها ماژول هستند و معمولا باید در پیکربندی ماژول این موارد تنظیم شوند موفق باشید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .