Ali_1377 ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 باسلام و احترام.چند روزی است که موقع ارسال محصول، بروز رسانی تنظیمات یا هرکاری در پنل مدیریت به صورت ناگهانی با ارور reset مواجه میشم! به این صورت که بعد از مثلاً کلیک روی صفحه بعد محصولات، فقط یک صفحه سفید که reset نوشته شده پدیدار میشه، بعد از ری لود هم درست میشه.در ضمن بیشتر از قبل logout میکنه سیستم!خودم به سرور شک دارم که مشکل پیدا کرده باشه.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 برای مشکل خارج شدن عمر کوکی ها رو زیاد کنیداون مشکل دیگه هم باید بررسی بشه براتون باز هم منتظر نظر سایر دوستان باشید واکنش ها : Ali_1377 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 یه عکس بدین از اون صفحه ای که میگین سفیده و یه خطا داره توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در بهمن 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 یه عکس بدین از اون صفحه ای که میگین سفیده و یه خطا داره توشباسلام. چیز خاصی نداره همونطور که گفتم فقط توی صفحه نوشته reset میاد، حتی توی سورس کدش هم فقط همین نوشته هست خالی از کد .امروز هم پس از فشردن دکمه ذخیره محصول این صفحه اومد، البته با ری لود محصول اضافه شد... ارورش همیشگی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 من از وقتی با پرستا کار میکنم هیچ مشکل خاصی به جز زیاد شدن حجم کش ندیدم که طبیعیهعلاوه بر اونچه که مدیر عزیز گفتند (عمر کوکی هارو زیاد کنید) دقت کنید کشتون خالی باشه ( میتونین از راهنمایی های انجمن استفاده کنین یا یه ماژول رایگان دانلود کنید برای خالی کردن کش )چنتا سوال ؟ چند وقته پرستاشاپ دارید ؟ چنتا محصول دارید ؟ چقدر تصویر و مطلب دارید ؟ همه اینا به خودی خود تاثیر گذارند مخصوصا اگه هاستتون هم ضعیف باشه بنابراین یه تیکت هم در این مورد به هاستتون بزنید اونا خودشون میدونن باید چکار کننمورد آخر که خیلی ساده هم به نظر میرسه اینه : دقت کنید این چند وقته مشکل اینترنت نداشتید ؟ چون پرستا معمولا با عوض شدن IP از مدیریت خارج میشه یه دقتیم به وضعیت اینترنتتون بکنید و در صورت امکان از خط اینترنت جداگانه و مرورگر جداگانه ای استفاده کنید واکنش ها : B.A.H.M.A.N و Ali_1377 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 باسلام و احترام.چند روزی است که موقع ارسال محصول، بروز رسانی تنظیمات یا هرکاری %uPOST /forum/index.php?s=f044deac7405237a30fcee1d2288fc88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 خارج شدن از مدیریت زیاد مهم نیست، مشکل اصلی همین ارور ناگهانی ریست هست، کش هارو هم بار ها صفر کردم تو فکر این بودم که دستی هم صفرشون کنم، اما انگار مشکل از جای دیگست.فکر میکنم مشکل مربوط به تمپلت باشه، فایل های مربوط به قالب tpl رو از اسمارتی به صورت دستی صفر کنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگر مشکلی در هسته سایت بوجود اومده باشه، آیا با بهروز رسانی به ورژن جدید مشکل حل میشود؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 فکر نمیکنم ندیده بشه نظر دقیقی داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 این ارور برای هم من وقتی ارتقا دادم به 1.6.1.0 پیش اومدهارور ثابتی نیست،دیدم عکس هم میزارم ولی کاری به یه سایته خاص نمی تونه داشته باشه،درست یادم نیست یا تو ipresta یا prestastore هم دیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 اینم عکس واکنش ها : Ali_1377 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 نمیدونم والا. منتظر نظر سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 امروز چک کردم تو کنسول کروم ، زمانی که این صفحه میاد یه ارور میده Failed to load resource: the server responded with a status of 414 (Request-URI Too Long) چه کار میشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 یه پست دیگه هم گذاشته بودم به این آدرساخطار XMLHTTPREQUEST در ویرایش کالاظاهرا این دو مورد به هم مربوطه،سرچ کردم یه چیزایی پیدا کردم،لینکاشون رو میزارم،اساتید یه نگاهی بندازیدhttp://stackoverflow.com/questions/2891574/how-do-i-resolve-a-http-414-request-uri-too-long-errorhttp://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21630003https://www.litespeedtech.com/support/forum/threads/414-request-uri-too-large.4815/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 نمیدونم والا. منتظر نظر سایر دوستان باشیدبی زحمت یه نگاهی به این لینکها میندازیاین ارور 414 واقعآ داره اذیت می کنهیک ساعت مطالب وارد می کنیم،موقع ذخیره صفحه سفید ریست میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در اسفند 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 فکر میکنم مربوط به کوکی های مرور گر هم باشه ارور ریست... من از کروم استفاده میکردم و این ارور رو داشتم، اما با فایرفاکس تقریبا این مشکل حل شده خیلی کم پیش میاد... بعضی وقتها در سفارش محصول هم ارور میده، کلا در کاربری هم وجود داره این مشکل... شاید کمتر از پنل مدیریت خودشو نشون بده، منتظر پاسخ سبز دوستان هستیم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 فکر میکنم مربوط به کوکی های مرور گر هم باشه ارور ریست... من از کروم استفاده میکردم و این ارور رو داشتم، اما با فایرفاکس تقریبا این مشکل حل شده خیلی کم پیش میاد... بعضی وقتها در سفارش محصول هم ارور میده، کلا در کاربری هم وجود داره این مشکل... شاید کمتر از پنل مدیریت خودشو نشون بده، منتظر پاسخ سبز دوستان هستیم ! نه ربطی به مرورگر نداره،هم با کروم ، هم با اکسپلورر و هم با فایر فاکس امتحان کردم ، مشکلو دارهمربوط میشه به ارور Failed to load resource: the server responded with a status of 414 (Request-URI Too Long)که تو کنسول هر سه مرورگر نشونش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در اسفند 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2015 مشکل حل شدایراد از پرستا یا هاستتون نیستبا پشتیبانی اینترنتتون تماس بگیرید و بگید که صفحه سفید ریست با ارور 414 میده براتونمشکل از طرف ارائه دهنده اینترنت بودسپاس واکنش ها : ramtin2025، digikadeh، amirrzd و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 ..مشکل از طرف ارائه دهنده اینترنت بودیعنی ISP؟ کدوم شرکت اراده دهنده این مشکل رو داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A.S ارسال شده در اسفند 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 یعنی ISP؟ کدوم شرکت اراده دهنده این مشکل رو داشت؟بله،فارسی رو پاس داشتممن با پیشگامان این مشکل رو داشتم،دمشونم گرم،انقدر پیگیر شدن تا حلش کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .