hamid ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 مشخصات قالب نام قالب : بارماننسخه پرستاشاپ سازگار : 1.6.0.14 تا 1.6.1.2مناسب برای : تمامی فروشگاه ها و موضوعات و محصولاتتاریخ انتشار:1394/9/3ریسپانسیو : بلهسازگاری با مرورگرهای : فایرفاکس 4 به بالا - کروم 10 به بالا - اپرا 10 به بالا - اینترنت اکسپلورر 9 به بالا - مایکروسافت اج - سافاری 6 به بالا برای مشاهده دمو کلیک کنید برای خرید از بازارچه کلیک کنید امکانات قالب ماژول اسلاید تولید کننده ها ماژول نمایش شاخه های محصولات دارای چندین ماژول تبلیغات بلوک تضمین فروشگاه نمایش محصولات هم شاخه و... واکنش ها : jafar1374، amir1270 و siavash 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام به نسخه 1.6.1.2 سازگار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام به نسخه 1.6.1.2 سازگار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام بله, سازگار میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinfekr ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام.میخواستم ۲ تا مشکل این قالب رو گزارش بدم. ۱ - ریسپانسیو صفحه محصولات مشکل داره و باید اسکرول بشه به راست تا وب سایت دیده بشه. ۲ - زمان باز شدن کادر افزودن به سبد خرید ترجمه ها کامل نشده است و خیلی به هم ریخته است. با تشکر Sent from my LG-D802 using Tapatalk واکنش ها : ramtin2025 و novinfekr 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinfekr ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام.میخواستم ۲ تا مشکل این قالب رو گزارش بدم. ۱ - ریسپانسیو صفحه محصولات مشکل داره و باید اسکرول بشه به راست تا وب سایت دیده بشه. ۲ - زمان باز شدن کادر افزودن به سبد خرید ترجمه ها کامل نشده است و خیلی به هم ریخته است. با تشکر Sent from my LG-D802 using Tapatalkلطفا این مشکلات رو حل کنید بنده قصد خرید این قالب رو دارم. با تشکر : محمد رضا مرادی واکنش ها : novinfekr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام ممنون بابت گزارش, این مشکل خیلی سریع حل خواهد شد,مورد یک مشکل از قالب نمیباشد, تصویری که در توضیحات محصول قرار داده شده از مدیریت دارای سایز میباشد.مورد دوم سریعتر حل خواهد شد. ( حل شد... ) با تشکر واکنش ها : novinfekr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلام ماژول شاخه ها همین ماژول فروشگاه هست؟http://ipresta.ir/prestashop-module/261-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-16.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلام مشابه اون ماژول میباشد... واکنش ها : saeed12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 سلاممن قالب رو خریداری و نصب کردم اما وقتی خواستم اجرا کنم این ارور رو میدهمحصول شما فعال نشده است و یا لایسنس معتبر نمیباشد. برای خرید لایسنس به وبسایت پرستاشاپ فارسی مراجعه کنید. /a> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 باید لایسنس رو وارد کنید.کدی که بهتون دادن.اگه پیدا نمی کنید کجاس تیکت بزنید تا قالب براتوون فعال بشه. https://ipresta.ir/support/ واکنش ها : saeed12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 سلام ممنون از پاسخ گوییتونلایسنس رو دارم کجا باید واردش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 فک کنم بخش ماژول ها >> ماژول ها، تنظیمات قالب، یا اینکه از بخش نویسنده hamid رو انتخاب کنید، وارد پیکربندی یکی از ماژول ها بشید اونجا لایسنس می خواد لایسنس رو وارد کنید.موفق باشید واکنش ها : saeed12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 ممنون مشکلاتم حل شداما قالب من به 1.1 ابدیت نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 یعنی چی قالبتون به 1.1 آپدیت نمیشه؟ پیغامی میده؟بعدم مگه شما الان قالب رو نصب نکردید؟ اگه تازه قالب رو نصب کردید که نیازی به آپدیت نیست، نسخه همراه با آخرین تغییراته. واکنش ها : saeed12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 بله همین دیشب نصب کردم اما یه فایل پیوستی داره که باید با اون قالب رو اپدیت کنمولی هر کاری انجام میدم مشکل فونت های قالب حل نمیشه ورژن هم همون 1 باقی میمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 تیکت بزنید. واکنش ها : saeed12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 نصب شده اما فونت ها درست نشدندمثل دمو نیستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در شهریور 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2016 من میخوام دسته بندی های بیشتری توی صفحه اصلی داشته باشممیشه راهنمایی کنید چطوری ؟مثلا الان یه بخش با عنوان برای دسته ی یک و بخش دیگه رو برای دسته دوم استفاده کردم برای بخش سه و چهار باید پیکار کنم ؟اینم میدونم میتونم توی هر ستون از چند دسته بندی استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در شهریور 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه ؟ منظورتون از دسته بندی های بیشتر چیه؟یعنی مث محصولات جدید و پرطرفدار و ...اگه منظورتون اینه نمی تونید باید ماژول محصولات شاخه ها رو برای اینکار تهیه کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 ماژول محصولات شاخه ها ( به گفته ی طراح قالب ) روی این قالب نصب بود و من هم از این امکان استفاده کردمامام مشکل این ماژول اینه که فقط دو قیمت برای اضافه کردن محصولات دارهمثلا یک قسمت برای محصولات شماره 1 و بعدی برای محصولا دسته ی شماره 2دسته ی سه و چهار رو نمیشه نمایش داد و یا باید با این دسته ها توی هم دیگه ریخته بشن که اصلا وجه خوبی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 اون ماژول محصولات شاخه ها با اونی که توو بازارچه هست متفاوته، ماژول روی قالب امکانت کمتری داره. اما اگه ماژول رو به صورت جداگانه تهیه کنید امکانات مورد نظرتون رو داره.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed12 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 باید ذکر می کردند که ماژول های قالب امکانات محدود دارنداین یک نوع کلاه برداری به حساب میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2016 وقتی قیمت قالب میره بالا مسلما امکانات قالب هم بیشتر میشه پس وقتی شما قالبی رو 100هزار تومن میخرید به جز ظاهر متفاوت نباید توقع امکات اضافه ای رو داشته باشید مخصوصا وقتی که قیمت ماژول پیشرفته چیزی که شما میخواید به تنهایی 95 هزار تومنه.موفق باشید واکنش ها : RaMt!N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .