mohammad3250 ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام ببخشید چطور میتونم شرایط خرید و قوانین رو ویرایش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 تنظیمات / مدیریت محتوا واکنش ها : mohammad3250 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad3250 ارسال شده در بهمن 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 سلام ممنون ولی میخوام ویرایشش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 خوب برین ویرایشش کنین از جایی که گفتم . واکنش ها : mohammad3250 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahcar ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 خوب راست میگه دوست ماچطوری متن توافق نامه یا قوانین خرید سایت رو ویرایش کینم که مثلا خریدار بفهمه که فلان جنس چی گارانتی ای داره یا نداره یا فلان چیز سلب مسولیت میشه یا نه....از کجا این ها رو عوض کنیم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2016 در تاپیک دیگه راهنمایی شدید. تنظیمات - مدیریت محتواهمچنین اگر هر شاخه یا محصولتون قانون خاصی داره میتونید ماژول قانون محصول رو از بازارچه خریداری کنید واکنش ها : shahcar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .