سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 با سلام خدمت دوستان پیشنهاد می شود در قسمت محصول در بخش « نام محصول » فیلداضافی برای قرار دادن نام فارسی و انگلیسی محصول بصورت مجزا قرار داده شود.. در صورت امکان این موضوع را با تیم پرستاشاپ مطرح فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2015 زمانی که بیش از یک زبان روی سایت شما فعال باشه میتونید برای هر زبان فیلدهای محصول رو جداگانه وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 ممنون از راهنمایی تون . من فقط نام محصول رو میخوام به دو زبان وارد کنم که هر دو زبان هم دربخش محصول نمایش داده بشه مثل صفحه نمایش محصول دیجی کالا . این کار فکر میکنم روی سئو هم تاثیر مثبتی داشته باشه . آیا با این روشی که شما فرمودین میشه همچین کاری کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 خیر کاری که مد نظر شماست امکان پذیر نیست. میتونید در همون فیلد نام انگلیسی و فارسیش رو پشت هم بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .