persian398 ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 میخوام اولین فروشگاه رو راه بندازم و مبتدی هستم. از همون اول پرستا رو روی هاست نصب کنم بهتره یا اینکه اول کارا رو روی لوکال کنم و بعد به هاست منتقل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 فرقی نداره ، هر جور راحت تر هستین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 بنظر منکه روی هاست های اشتراکی راه بندازید بهتره هم هزینه خرید یه هاست اشتراکی پایینه و هم تجربتون خیلی خیلی بیشتر میشه و هم میتونید اگر خواستید قالب بخرید و مطالبی که میزارید با فونت و رنگ قالبتون ست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2015 به نظر من اول روی لوکال نصب کنید چون که زمان میبره تا محیط پرستا آشنا بشید. برای همین چند ماه هزینه اضافی هاست ندید بهتره. الکی سایتتون هم با محتوای اشتباه ایندکس نمیشه. واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .