siavash ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلام یک ماژول مناسب ویدیو نیاز دارم که بتوانم ویدیو محصولات ارائه دهم در صورتی که رایگان مناسب هست بهم معرفی کنید البته الویت با ماژول تجاری هست نمونه http://addons.prestashop.com/demo/FO9946.html البته این ماژول دو ایراد دارد اول اینکه نمیشه مستقیم خودت ویدیو بزاری باید از دوسایت بزاری وسایت اپارت پشتیبانی نمیکنه ولی در کل شبیه این میخوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامماژول ویدئو در حال تهیه است و به زودی در بازارچه قرار خواهد گرفت موفق باشید واکنش ها : amirsallar75 و siavash 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در اسفند 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2015 سلامماژول ویدئو در حال تهیه است و به زودی در بازارچه قرار خواهد گرفت موفق باشیدسلام کار این ماژول به کجا رسید تمام نشد هنوز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 سلامدر حال تست و اضافه کردن امکانات هستیم موفق باشید واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلامدر حال تست و اضافه کردن امکانات هستیم موفق باشیدسلام تشکر منتظر این ماژول هستم امیدوارم یک ماژول کامل باشد که بشه روش زیاد مانور داد مانند ماژول پرستاشاپ پیشنهاد ویژه که توسط گروه جدید منتشر شده هست واقعا از امکاناتش لذت بردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digitalyar ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 سلام بی صبرانه منتظر این ماژول ویدئو هستیم! حدودا کی ایشالا اماده میشه جناب شاد؟ یه چیزی مث آخرین اخبار که بشه توی صفحه اصلی سایت هم قرار داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghi20 ارسال شده در اسفند 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2016 سلام من هم بی صبرانه منتظر این ماژول هستم، به نظر من هر سایتی بدون این ماژول ناقص هستش. شنیدن کی بود مانند دیدن. اگه از محصولاتمون فیلم تهیه کنیم و مشتری ببینه فروشمون چند برابر میشه. با تشکر از تیم پشتیبانی پرستا شاپ واکنش ها : sadeghi20 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در اسفند 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2016 با سلام قابل توجه دوستانی که میخان تو فروشگاهشون ویدئو بزارند ( کسانی که قرار هست نقد ویدئوی هر محصول رو تو همون صفحه محصول بزارند.) اول اینکه در خود پرستاشاپ باید Iframe رو فعال کنید ، سپس فایل ویدئویی خودتون رو تو آپارات آپلود کنید و کد آی فریم رو بگیرید و در کد منبع صفحه محصول قرار بدید . چه دلیلی داره الان شما بخواین ماژول جداگانه ویدئو داشته باشید ؟ اینطوری هم تو مصرف میزبانی تون صرفه جویی کردید. گفتم شاید رفع مشکل کنه این جریان برای بعضی ها . با تشکر واکنش ها : mrali1234 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در اسفند 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 ماژول ویدئو به کجا رسیده کنسل شده هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در خرداد 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2017 وقت بخیر لطفا راهنمایی بفرمایید آیا بعد از گذشت دو سال طراحی و پیاده سازی این ماژول به اتمام نرسیده است ؟ اگر قرار به سکوت مدیران است خواهشمندم که حداقل جهت احترام به مشتری و کاربر این تاپیک را حذف نمایید. با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در شهریور 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2017 با سلام قابل توجه دوستانی که میخان تو فروشگاهشون ویدئو بزارند ( کسانی که قرار هست نقد ویدئوی هر محصول رو تو همون صفحه محصول بزارند.) اول اینکه در خود پرستاشاپ باید Iframe رو فعال کنید ، سپس فایل ویدئویی خودتون رو تو آپارات آپلود کنید و کد آی فریم رو بگیرید و در کد منبع صفحه محصول قرار بدید . چه دلیلی داره الان شما بخواین ماژول جداگانه ویدئو داشته باشید ؟ اینطوری هم تو مصرف میزبانی تون صرفه جویی کردید. گفتم شاید رفع مشکل کنه این جریان برای بعضی ها . با تشکر ممنون iframe کدوم قسمت هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .