siavash ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلام من هنگام اضافه کردن محصول خطای زیر میدهفیلد link_rewrite (پارسی (Persian)) نامعتبر است.URL بومی (محلی) غیر فعال میکنم درست میشه ایا این مشکل من هست یا باگ هست در ضمن روی یک هاست دیگر تست کردم باز همین خطا را دادیعنی این مشکل با زبان فارسی URL مشکل دارد حتما باید لاتین باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلامبله دقیقاurl باید لاتین باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 خیر میتونه فارسی هم باشه مگر این که هاست شما محدودیت داشته باشه یا تنظیمات سئو و URL ها رو درست انجام نداده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .