misagh97 ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 سلام وقتتون به خیرشاخه هایی رو که ایجاد میکنم در صفحه ی اصلی نشون نمیده .کنار Blog شاخه های پیشفرش رو نشون میداد ولی الآن که شاخه ایجاد کردم نشون نمیده .توی فوتر نشون میده ولی این قسمت نشون داده نمیشن .سایت : http://game-sell.irممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 خود به خود که نشون نمیده ، باید به پیکربندی ماژول منو برین و شاخه ها رو دستی به منو اضافه کنید واکنش ها : misagh97 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
misagh97 ارسال شده در بهمن 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 خیلی ممنوناون مشکل حل شد .الآن جست و جوی لایه ای رو فعال هم کردم ولی بازم نشون داده نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .