shikotak ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلام دوستانمن میخواستم ماژول اسمارت بلاگ طبق تعریفی که یکی از دوستان تو انجمن گذاشته بود نصب کنم.بعد از اینکه فایل اول زیپ آپلود کردم یه پیغام داد که به نظر می رسه فایل ناقصه. فکر کردم بخاطر اینه که هنوز هر 12 تاش آپلود نشده. بعدی که زدم برای آپلود این پیام اومد.باید چکارکنم الان؟ [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/modules/smartblogaddthisbutton/smartblogaddthisbutton.php:require_once(): Failed opening required '/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/modules/smartblog/smartblog.php' (include_path='/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/usr/local/lsws/lsphp5/lib/php') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 فایلها رو پاک کرده و دوباره هر 12 فایل رو تو هاسستون آپلود کنین (توجه کنین که باید از طریق سی پنل هاست فایلها آپلود بشه نه از طریق مدیریت پرستا شاپ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 اون قسمت اول پیدا کردم پاک کردم اما قسمت دوم که زده tools پیدا نمی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 مشکل من حل نشده چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 من بخش اول از روی هاست پاک کردم[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/modules/smartblogaddthisbutton/smartblogaddthisbutton.php:اما این بخش دوم نمی فهمم چی می گیهrequire_once(): Failed opening required '/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/modules/smartblog/smartblog.php' (include_path='/home/zarinl/domains/shikotak.com/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/usr/local/lsws/lsphp5/lib/php')لطفا راهنمایی کنید.الان کل سایتم بهم ریخته. فکر کنم بخاطر همین ماژوله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 لطفا اگر کسی میدونه باید چکار کنم بگه. واقعا گیر افتادم نمیدونم هم باید چطور حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 واقعا کسی نیست این یه خط ترجمه کنه من بفهمم چی میگه یا چی تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 این سوال من خیلی وقته داره اینجا خاک می خوره. خواهشا هرکی می تونه بگه کلافه شدم دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 فایلها رو پاک کرده و دوباره هر 12 فایل رو تو هاسستون آپلود کنین (توجه کنین که باید از طریق سی پنل هاست فایلها آپلود بشه نه از طریق مدیریت پرستا شاپ) سلامدوست عزیز شما که زحمت این ماژول کشیدی لطفا یه راهنمایی کن الان من با این مشکل باید چکار کنم.گیر افتادم واقعافایل ها رو پاک کردم اما بازم همین پیام دارم.تو آموزش گفتید از مدیریت پرستا منم همون کار کردم.الان باید برم سی پنل هاست؟لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 دوست عزیز این ماژول با نسخه بالاتر مشکل داره باید برید به سایت سازنه و نسخه جدید رو دانلود کرده و بعد تو پنل هاستتون آپلود کنین واکنش ها : shikotak و amirrzd 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 من این ماژول از طریق هاست پاک کردم اما این ارور دریافت می کنم.دوستان اگر کسی میدونه چطور باید حلش کنم لطفا خواهشا بگه. الان بخش ماژول ها رو که انتخاب می کنم این پیام می گیرم. باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2015 مشکلم بالاخره حل شد.همون مسیر ارور بالاخره تو هاست پیدا کردم اسمارت بلاگ پک کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 دوست عزیز این ماژول با نسخه بالاتر مشکل داره باید برید به سایت سازنه و نسخه جدید رو دانلود کرده و بعد تو پنل هاستتون آپلود کنین سلاممن چطور ميتونم اسم smartblog رو عوض كنم؟ واکنش ها : moeinifarshid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 اسم پوشه رو منظورتونه یا اسمی که نمایش داده میشه؟اگر هدفتون تغییر اسم نمایشی هست میتونید به بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 سلام و خسته نباشيدتو كجاشه؟ هسته؟ يا قالب ديفالت ؟يا قالب پنجره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 قالب پنجره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 خسته نباشينعكس اين قسمت و فرستادم براتون.ايت باكس هاي جوتوي متغير ها خالين؟! غير عادي به نظر ميرسه؟! كدوم مقدارو تغير بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2016 قالب پنجره خسته نباشينعكس اين قسمت رو فرستادم براتون.باكس هاي جولوي متغير ها خالين؟! غير عادي به نظر ميرسه؟! كدوم مقدارو تغير بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2016 كسي نيست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 عکسی ارسال نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 عکسی ارسال نشده باسلام باكس هاي جلوي مقادير ترجمه بلاگ چيزي نوشته نشده كه بتونم تغيرش بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 باید ترجمه باشه. یا ماژولتون رو اشتباه ریختید یا ترجمه نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 داره كار ميكونه؟!http://www.jorvajor.net/smartblog.htmlمطالب زيادي هم گذاشتم توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .