masoud1984 ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 با سلام میخواستم از دوستان و مدیر محترم خواهش کنم کمک بفرمایندمن یک قالبی بسته نصبی اسان گرفتم نصب میکنم به خوبی نصب میشه اما انگلیسی هست و حتی بومی سازی و ترجمه ها و زبان رو تغییر دادم چند منو فارسی میشه اما بقیش انگلیسی. اصلا شکل دمو نمیشه. پشتیبان قالب هم کلاه بردار در اومد جوابگو نیست. ممنون میشم کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 قالب رو بندازین دور . تنها کمکی که میشه کرد و بهترین کار همینه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 قالب رو بندازین دور . تنها کمکی که میشه کرد و بهترین کار همینه . خودتون بودید مینداختید دور؟ پول براش دادم !!! خودم باهاش کلنجار رفتم تا حدودی فارسی شد اما هنوز مثل دمو نشده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 فرض کنید همین قالب الکترومارکت باشه میندازید دور؟ قالب من قالب مالیاس هست و فارسی هم میشه منتها نمیدونم مشکلش کجاست که کامل فارسی نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلامدو مساله در این مورد وجود داره :1- این قالب دزدی هست و مثل این میمونه که مثلا کسی ماشین دزدیده شده رو به شما فروخته و این بخشش به شخصیت و وجدان خودتون مربوط میشه2- قالب بدون پشتیبانی و آپدیت ، ارزشی نخواهد داشت موفق باشید واکنش ها : masoud1984 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 فرض کنید همین قالب الکترومارکت باشه میندازید دور؟ قالب من قالب مالیاس هست و فارسی هم میشه منتها نمیدونم مشکلش کجاست که کامل فارسی نمیشه من برای خودتون میگم ، فقط همین الان و همین یک مشکل که نیست ، در طول استفاده از قالب به صدها مشکل برمیخورین که اگه پشتیبان نداشته باشین اونقدری انرژی ازتون میگیره این رفع اشکال ها و اونقدر اعصابتون و وقتتون درهم و برهم میشه که عملا نمیتونید به کارهای مهم فروشگاهتون رسیدگی کنید و در نتیجه شکست میخورین . من همیشه اصل مطلب رو میگم ، هر قالبی رو که خریداری کردین و پشتیبانی نداشت یا پشتیبانی مناسبی نداشت یا قالب رو اورجینال نخریدین ، از فروشنده پولتون رو پس بگیرین ( البته اگه زورتون رسید ) و یا بندازین تو سطل آشغال ویندوز اون قالب رو و برین از یه جای مناسب و قالب مناسب و آدم مناسب خرید کنید . یا اگه میخواین خودتون این موارد رو تجربه کنید میل خودتون هست . واکنش ها : masoud1984 و اکبر مقدم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 دوست عزیز قالب الکترومارکت از وقتی که تو نت اومده فکر کنم تا الان حدود 10 آپدیت واسش اومده خوب ما هم به این قالب پول دادیم صرف این که پول بدین نیست باید از اون طرفی که قالب رو خریدین پشتیبانی دریافت کنین واکنش ها : masoud1984 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 سلامدو مساله در این مورد وجود داره :1- این قالب دزدی هست و مثل این میمونه که مثلا کسی ماشین دزدیده شده رو به شما فروخته و این بخشش به شخصیت و وجدان خودتون مربوط میشه2- قالب بدون پشتیبانی و آپدیت ، ارزشی نخواهد داشت موفق باشید صد در صد قالب دزدی بوده که پشتیبانی نشده ممنونم از راهنماییتون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 من برای خودتون میگم ، فقط همین الان و همین یک مشکل که نیست ، در طول استفاده از قالب به صدها مشکل برمیخورین که اگه پشتیبان نداشته باشین اونقدری انرژی ازتون میگیره این رفع اشکال ها و اونقدر اعصابتون و وقتتون درهم و برهم میشه که عملا نمیتونید به کارهای مهم فروشگاهتون رسیدگی کنید و در نتیجه شکست میخورین . من همیشه اصل مطلب رو میگم ، هر قالبی رو که خریداری کردین و پشتیبانی نداشت یا پشتیبانی مناسبی نداشت یا قالب رو اورجینال نخریدین ، از فروشنده پولتون رو پس بگیرین ( البته اگه زورتون رسید ) و یا بندازین تو سطل آشغال ویندوز اون قالب رو و برین از یه جای مناسب و قالب مناسب و آدم مناسب خرید کنید . یا اگه میخواین خودتون این موارد رو تجربه کنید میل خودتون هست . ممنون از راهنماییتون نه فکر کنم باید همین کاری که شما فرمودید رو انجام بدم. ولی دیگه چشمم ترسیده از چه سایت یا انجمنی میتونم قالب تهیه کنم که پشتیبانی داشته باشه و قالب اورجینال بفروشه!!! اگر قالبی مثل مالیاس پرستاشاپ سراغ دارید که پشتیبانی داشته باشه ممنون میشم به بنده اطلاع بدید.بازم تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 دوست عزیز چرا قالب بومی و ایرانی نمیگیرین هم پشتیبانیش خوبه هم قیمت هاش پایینه از همین بازارچه انجمن میتونین تهیه کنین واکنش ها : masoud1984 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 دوست عزیز چرا قالب بومی و ایرانی نمیگیرین هم پشتیبانیش خوبه هم قیمت هاش پایینه از همین بازارچه انجمن میتونین تهیه کنین درسته ولی اون امکاناتی که یک فروشگاه نیاز داره رو ندارن اخه!! مثلا قسمت پیشنهاد ویژه یا شمارش معکوس و نمیدونم خیلی چیزا که توی قالب های بومی ندارند. من اول از همین پرستاشاپ استفاده کردم اما جوابگو نبود. بازارچه انجمن پشتیبانی میشه قالبهاش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 من یک ساله دارم از خدمات ipresta.ir استفاده میکنم راضیم تمامی قالب های پولی پشتیبانی میشن و برای پیشنهاد ویژه و شمارش معکوس هم ماژول هست که ایرانی هستن باید بخرید خیلی گرون نیست .من ماژول ها رو از بازاچه همینجا و سایت پرستا استور تهیه کردم و یک ماژولم از دی بی اس خریدم بهتون شدیدا توصیه میکنم چه پرستاشاپ چه هر فروشگاه سازی که استفاده می کنید حتما پشتیبانی خوبی داشته باشه. چون مشلات تو قالب کوچیک و بزرگ هستن و فقط طراح قالبه که به راحتی می تونه اونو حل کنه. توصیه شخصی من به شما پرستاشاپ هست پیشرفت ، آپدیت ، پشتیبانی در در حد عالی هست و پاسخگو هستن واکنش ها : B.A.H.M.A.N و masoud1984 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1984 ارسال شده در اسفند 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 من یک ساله دارم از خدمات ipresta.ir استفاده میکنم راضیم تمامی قالب های پولی پشتیبانی میشن و برای پیشنهاد ویژه و شمارش معکوس هم ماژول هست که ایرانی هستن باید بخرید خیلی گرون نیست .من ماژول ها رو از بازاچه همینجا و سایت پرستا استور تهیه کردم و یک ماژولم از دی بی اس خریدم بهتون شدیدا توصیه میکنم چه پرستاشاپ چه هر فروشگاه سازی که استفاده می کنید حتما پشتیبانی خوبی داشته باشه. چون مشلات تو قالب کوچیک و بزرگ هستن و فقط طراح قالبه که به راحتی می تونه اونو حل کنه. توصیه شخصی من به شما پرستاشاپ هست پیشرفت ، آپدیت ، پشتیبانی در در حد عالی هست و پاسخگو هستن از شما به خاطر راهنمایی و معرفی چند گزینه پیش رو منونم و سپاسگذارم. حقیقتش تصمیم به خرید از دی بی اس داشتم اما فکر کنم از این انجمن خرید کنم بیشتر و بهتر پاسخگوی کارم بشه. بازم ازتون ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده