hamed15 ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من 2 تا سوال دارم اول اینکه من توی سایتم زمان خرید وقتی که استان و شهر رو انتخاب میکنم ارور زیر رو مید (مشکلی در سرور پیش امده است لطفا بامدیریت تماس بگیرید)عکس گذاشتم ببینید http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_11_2015/post-9057-0-86432000-1448655705.png دوم اینکهمن تو انجمن یه جستجو کردم و گفتن 3 تا منطقه تعریف کن و همجوار غیر هجوار و استان بومی مراحل رو ادامه دادم تموم شد تا اینکه روی یکی از محصولات خرید نهایی رو زدم و یک هزینه پستی اشتباه داد و اگر تعداد اون محصول رو هم افزایش میدادم باز هم همون قیمت ثابت میموند و افزایش پیدا نمی کرد لطفا کمک کنید خیلی گیرم دمتون بی درد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2015 دوست عزیز باید حوصله بخرج بدین اینجوری که نمیشه!مورد اول احتمالا مشکل از هاستتون و یا یکی از مارول هاتون باشه که من زیاد وارد نیستممورد دوم هم اینکه شما علاوه بر این که سه حامل تعریف کردین و شهر ها و متاطق رو به اونا وصل کردین باید برای هر حامل ها هزینه پستی بر اساس وزن تعریف کنین مثلا کالا با وزن 0 تا 250 گرم برای منطقه همجوار 200 تومان برای منطقه غیر همچوار 250 و بومی 150 و اعلی ماشاءالله تو انجمن هم جستجو کنین بد نیست چون واسه حامل ها تایپک جامعی وجود داره واکنش ها : B.A.H.M.A.N و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed15 ارسال شده در اسفند 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 این آقای بهمنی که ما رو چند روز به تعلیق در آورد و ما تازه بهش پیام خصوصی دادیم نمیتونه این مشکل ما رو حل کنه؟ یعنی هیشکی نیست که این مشکل داشته باشه دوست عزیز باید حوصله بخرج بدین اینجوری که نمیشه!مورد اول احتمالا مشکل از هاستتون و یا یکی از مارول هاتون باشه که من زیاد وارد نیستممورد دوم هم اینکه شما علاوه بر این که سه حامل تعریف کردین و شهر ها و متاطق رو به اونا وصل کردین باید برای هر حامل ها هزینه پستی بر اساس وزن تعریف کنین مثلا کالا با وزن 0 تا 250 گرم برای منطقه همجوار 200 تومان برای منطقه غیر همچوار 250 و بومی 150 و اعلی ماشاءالله تو انجمن هم جستجو کنین بد نیست چون واسه حامل ها تایپک جامعی وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 سلاماحتمالا خطای جیکوئری دارید و بدون بررسی نمیشه نظری داد. تیکت بذارید تا بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : hamed15 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed15 ارسال شده در اسفند 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 داداش خدا پدر مادرت نگهدارهکجا باید تیکت بدم چی کار بایدکنمدر ضمن در ورژن جدید به نظرتون مشکل برطرف نشده من از ورژن 1.6.0.6 استفاده میکنمدمت گرمیا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .