elektera ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 سلام خدمت دوستانچطور میشه لینک شاخه ها رو حذف کرد من نمیخوام منو های اصلیم لینک داشته باشن یعنی وقتی کاربری روش کلیک میکنه فقط منو باز بشه و صفحه جدیدی باز نشه فقط اگر بگین دقیقا کدوم فایل باید ویرایش بشه من اکثر فایل های مربوط به این ماژول رو گشتم اما نتونستم پیداش کنم...با فایر باگ هم فقط میتونی فایل css و html رو ببینی و متاسفانه نمیشه فهمید فایل html کجا نوشته شده که بخوام حذف یا ویرایشش کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 این امکان وجود نداره مگر این که با jQuery و مباحث طراحی وب آشنا باشیدفایل های tpl ماژول احتمالا در این مسیر هستند:themes/yourtheme/modules/blocktopmenuو برای تغییر در فایل جاوا اسکریپت اون باید به این مسیر مراجعه کنید:themes/yourtheme/js/modules/blocktopmenu واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 این امکان وجود نداره مگر این که با jQuery و مباحث طراحی وب آشنا باشیدفایل های tpl ماژول احتمالا در این مسیر هستند:themes/yourtheme/modules/blocktopmenuو برای تغییر در فایل جاوا اسکریپت اون باید به این مسیر مراجعه کنید:themes/yourtheme/js/modules/blocktopmenu ممنون از جوابتونمن وقتی فایرباگ رو روشن میکنم وقتی روی یکی از لینکها به عنوان مثال لپ تاپ میرم یک کد html بهم نشون میدهa class="sf-with-ul" title="لپ تاپ" href="http://arzanmall.com/38-لپ-تاپ">لپ تاپ</a>خب میخوام بدونم این کد در کدام فایل نوشته شده که من ادرس رو فقط حذف کنم که دیگه لپ تاپم لینک نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 آدرس فایل ها رو دادم بهتون دیگه توی همون مسیر اول وارد بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 من فایل tpl رو دیدم اما همچین چیزی اونجا نبود اینم محتوای فایل tpl ببینید چیزی دستگیرتون میشه{if $MENU != ''} <!-- Menu --> <div id="block_top_menu" class="sf-contener clearfix col-lg-12"> <ul class="cat-title sf-menu"><li><a><i class="fa fa-folder-open-o"></i> {l s='Categories' mod='blocktopmenu'}</a></li></ul>{if !isset($add_prodd_display)}</div>{/if} <ul class="sf-menu clearfix menu-content"> <li><a href="{$base_dir}" style="padding-right:0"><i class="fa fa-home"></i> {l s='home' mod='blocktopmenu'}</a></li> {$MENU} </ul> </div> <!--/ Menu -->{/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 درسته. برای تغییر این بخش باید به پوشهmodules/blocktopmenuمراجعه کنید. فکر میکنم در فایل blocktopmenu.php این کدها ایجاد میشن واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 درسته. برای تغییر این بخش باید به پوشهmodules/blocktopmenuمراجعه کنید. فکر میکنم در فایل blocktopmenu.php این کدها ایجاد میشن متاسفانه داخل اونم چیزی پیدا نکردممن کارم خیلی لنگه اینه خواهشا اگه راهه دیگه ای به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 من که گفتم دوست من بخاطر اینه که شما آشنا نیستین با مباحث طراحی سایت و ماژول نویسیدر اون فایل php هر منوی که ایجاد میکنه روش ایجادش مشخص شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2015 من که گفتم دوست من بخاطر اینه که شما آشنا نیستین با مباحث طراحی سایت و ماژول نویسیدر اون فایل php هر منوی که ایجاد میکنه روش ایجادش مشخص شده کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .