singleshop ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سلام دیروز پرستاشاپ رو نصب کردم امروز نمیتونم وارد مدیریت پرساشاپ بشم مشکل از کجاست؟آدرس ورود چیه؟؟ اینم آدرس سایتhttp://shop.newspost.ir واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 آدرس ورود رو از ما میپرسین ؟! شما نصب کردین برین تو هاست و ببینید اسم پوشه ادمین چیه ، یه چیزی مثل این باید باشه : admin54d22gf1g واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 ممنون از شما حل شد اگر اسم پوشرو عوض کنم و یه اسم که خودم دوست دارم بزار میشه؟ واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 ببخشید یه سوال دیگه داشتم میخواستم درگاه متصل کنم ولی کلا بلد نیستم کمکم میکنید؟ واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 بله میتونید اسم پوشه رو به دلخواه تغییر بدید. برای درگاه باید ماژولش رو نصب کنید (به سایت prestastore.ir مراجعه کنید). هر سوال رو هم در بخش مربوطه ارسال کنید لطفا واکنش ها : singleshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .