mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیزمن داخل فروشگاه به یه مشکلی برخوردم«چینش بر اساس موجودی» درست عمل نمیکنه و محصولا ناموجود و موجود رو بدون ترتیب خاصی میارهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که این مشکل رو برطرف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 شما از جستجوی لایه ای استفاده میکنید؟این ماژول ظاهرا مشکلاتی در این بخش دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 اگه منظورتون ناوبری لایه ای هست ، اون رو غیر فعال و حذفش کردم ، کش هم پاک کردم ولی مشکل برطرف نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosayeb256 ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 دوستان مشکل رو خدودم پیدا کردمدر قسمتمحصول > اطلاعات > باید 2 گزینه «گزینهها موجود برای سفارش نمایش قیمت» تیک زده شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .