Ali_1377 ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 با سلام. بنده میخوان ادرس سایتم رو از ir به com عوض کنم، آیا تعویض ادرس سایت مشکلی بر روی نرم افزار سایت بوجود می آورد؟ ریدایرکت 301 میکنم، اگر آموزش خاصی داره لطفا راهنمایی کنیدباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در اسفند 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 نه هیچ مشکلی به وجود نمیاد از طریق هاست پارک دامین کن و بعدش در بخش مدیریت هاست و url ها آدرس جدیدت را تنظیم کن. واکنش ها : Ali_1377 و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در اسفند 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2015 دامینو خریدیم و فرداهم انتقال میدم، یعنی هیچ نیازی به انجام کاری در خود پنل سایت (اسکریپت) نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 سلامدر بخش سئو آدرس جدید رو ثبت کنید موفق باشید واکنش ها : Ali_1377 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلام و احترام. من ریدایرکت کردم، اما هر ادرسی از ادرس قدیمی و قبلی وارد میکنم به صفحه نخست سایت وارد میشه از htaccess هم اینکارو کردم اما مثل اینکه درست عمل نمیکنه، اینطوری ممکنه پیچ رنکم از بین بره! برای وردپرس اینکارو کردم به راحتی اما پرستا نمیشه، چیز خاصی داره؟ اصلا چجوری در پرستاشاپ ریدایکت 301 کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلامقطعا کدتون اشتباهه. ضمنا اگه لینکهای زیادی دارید باید در وبمستر هم تغییر دامنه رو ثبت کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در شهریور 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2019 باسلام من قبلا از نسخه 1.5 پرستا با وبلاگ مخصوص خودش استفاده ولی الان از قالب جدید و بلاگ مخصوص خودش ایتفاده میکنم . نکته ای که هست آدرس دهی وبلاگ ها متفاوت هست و مطالب قبلی هم 404 میشه !! چطور میشه آدرس دهی وبلگ پرستاشاپ را تغییر داد ؟ وبلاگ قبلی وبلاگ جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2019 اگر تعداد مطالبتون کمه میشه دونه دونه ریدایرکت نوشت برای لینک های قبلیتون به لینک های جدید. برای این کار باید اول مطالبی که در بخ قبلی بلاگتون داشتید رو توی بلاگ جدیدتون ثبت کنید بعد ریدایرکت نوشته بشه اگر تعداد مطالب بالاست، راهکارش اینه که مطالب قبلی رو در بلاگ جدیدتون عینا با همون شناسه ID های بلاگ قدیم وارد کنید بعد یه دستور ریدایرکت براتون نوشته بشه که هر مطلبی با شناسه مشخص از بلاگ قدیمتون خودکار ریدایرکت بشه به مطلبی در بلاگ جدید با همون شناسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در شهریور 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2019 اگر تعداد مطالبتون کمه میشه دونه دونه ریدایرکت نوشت برای لینک های قبلیتون به لینک های جدید. برای این کار باید اول مطالبی که در بخ قبلی بلاگتون داشتید رو توی بلاگ جدیدتون ثبت کنید بعد ریدایرکت نوشته بشه اگر تعداد مطالب بالاست، راهکارش اینه که مطالب قبلی رو در بلاگ جدیدتون عینا با همون شناسه ID های بلاگ قدیم وارد کنید بعد یه دستور ریدایرکت براتون نوشته بشه که هر مطلبی با شناسه مشخص از بلاگ قدیمتون خودکار ریدایرکت بشه به مطلبی در بلاگ جدید با همون شناسه ممنون از پاسختون تعداد مطالب زیاده و فکر میکنم دستور ریدایرکت در htaccess نوشته بشه راحتتر هست. وبلاگ قبلی http://www.dgcatalog.com/module/stblog/به این صورت آدرس دهی میکرده و بلاگ جدید http://dgcatalog.com/smartblog/ به این صورت. ممکنه راهنمایی کنید چطور کدهای ریدایرکت بنویسم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2019 آقای مهندس میرعلایی تو این زمینه می تونن راهنماییتون کنن. می تونید در تلگرام با آی دی @yeknerd67 با ایشون در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در شهریور 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2019 آقای مهندس میرعلایی تو این زمینه می تونن راهنماییتون کنن. می تونید در تلگرام با آی دی @yeknerd67 با ایشون در ارتباط باشید ممنون اگر به نتیجه رسید همینجا مطرح میکنم شاید بدرد 4 نفر دیگه هم بخوره واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nomanhome ارسال شده در اردیبهشت 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2020 سلام در بخش سئو آدرس جدید رو ثبت کنید موفق باشید با سلام بنده مراحل بالا رو انجام دادم اما با مشکل لایسنس روبرو شدم من می خواستم دامنه ir رو با دامنه com جایگزین کنم که نشد. مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2020 درود در صورتی که محصولاتی که تهیه کردید لایسنس گزاری شده باشند با تغییر دامنه باید از پشتیبانی محصولات درخواست تغییر دامنه و لایسنس برای دامنه جدید رو داشته باشید. اگر از محصولات آی پرستا استفاده میکنید، میتونید از طریق لینک زیر درخواستتون رو مطرح کنید: https://ipresta.ir/support/ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .