mahdimahdi58 ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 با سلامدر قالب پیشفرض پرستاشاپ فارسی 1.6.1.2 از مسیر [تنظیمات -> قالبها] هرگونه تصویر و آیکون که آپلود می کنم نمایش داده نمیشه و کادری با علامت سئوال بزرگ دیده میشه. در ضمن در قسمت فایلها که نگاه می کنم، مثلا فایل تصویر لوگو آپلود شده و با نام زیر:ظپط±ظˆط´ع¯ط§ظ‡-ظ„ظˆط§ط²ظ…-ع¯ظ„ط³ط§ط²غŒ-ط·ط±ط§ظˆطھ-logo_mobile-1451023019.jpgتوضیح اینکه به صورت لوکال و در سیستم خودم دارم روی پرستاشاپ کار میکنم. کسی می دونه مشکلش چیه؟ توی ورژنهای قبلی این مشکل نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 از مسیر تنظیمات / تماس های مغازه ، اسم فروشگاه رو پاک کرده و یک کلمه بنویسید . مثلا shop . بعد برین وتصویر رو دوباره بذارین . بعدا که خواستین بیارین رو هاست مشکلی نخواهید داشت و میتونید عوض کنید به اسم فروشگاهتون .و یا از تنظیمات / سئو ، لینک بومی رو خاموش کنید ( هر دوتاشو ) واکنش ها : mahdimahdi58 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdimahdi58 ارسال شده در اسفند 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 از مسیر تنظیمات / تماس های مغازه ، اسم فروشگاه رو پاک کرده و یک کلمه بنویسید . مثلا shop . بعد برین وتصویر رو دوباره بذارین . بعدا که خواستین بیارین رو هاست مشکلی نخواهید داشت و میتونید عوض کنید به اسم فروشگاهتون .و یا از تنظیمات / سئو ، لینک بومی رو خاموش کنید ( هر دوتاشو ) خیلی سپاسگزارم، با راهنمایی شما مشکل حل شد.اجرکم عندالله واکنش ها : mahdimahdi58 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .