adminsystem ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلام http://s6.picofile.com/file/8230125950/300.JPG چجوری میشه اون متنی رو که علامت زدم رو ویرایش کنم .؟ میخوام بجاش بنویسم اتصال سریع به پرستاشاپ از کجا باید اینکارو کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قسمت مدیریت > زبان پارسیاونجا بزنید تمام فیلد ها باز شوند بعد از سرچ خود مرورگر استفاده کنید و این عبارت رو جستجو کنید و بعد به دلخواه تغییر بدید واکنش ها : adminsystem و ramtin2025 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در اسفند 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قسمت مدیریت > زبان پارسیاونجا بزنید تمام فیلد ها باز شوند بعد از سرچ خود مرورگر استفاده کنید و این عبارت رو جستجو کنید و بعد به دلخواه تغییر بدیدممنون دمت گرمبعد چجوری میشه این لینکی که به پرستاشاپ دات کام وصل میشه رو عوض کردم میخوام به سایت پرستاشاپ فارسی خودمون یعنی ipresta.irوصل بشه . این جوری بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 ممنون دمت گرمبعد چجوری میشه این لینکی که به پرستاشاپ دات کام وصل میشه رو عوض کردم میخوام به سایت پرستاشاپ فارسی خودمون یعنی ipresta.irوصل بشه . این جوری بهتره میخواین به سایت ipresta وصل کنید یا به سایت خودتون ؟! ما پرستاشاپ رو فارسی و بومی کردیم و اگر صلاح بود خودمون میتونستیم لینکها رو عوض کرده و به سایت خودمون لینک بدیم ولی اینکارو نکردیم .لینک ها رو چیکار دارین دوست عزیز . سایتتون رو مدیریت کنید ، هنوز بلد نیستین ساده ترین کارها رو تو پرستاشاپ انجام بدین ، گیر دادین به عوض کردن لینک ها و بخش های مدیریت ، این موارد خلاف قوانین استفاده از نسخه فارسی هست و افراد متخلف از انجمن اخراج میشوند . پس آخرین بار باشد که اینجور موارد را مطرح میکنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده