tofighsob ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلامخسته نباشیدمن هر کاری میکنم نمی تونم پرستاشاپ رو دایرکت ادمین نت افزار نصب کنم 1--باید پایگاه داده تو مدیریت MYSQL ایجاد کنم 2--- کجا باید فایل ها اپلود و اکستراکت کنم 3---بعد از این کارها تو مروگر باید چی تایپ کنم مثلا www.jhgf.ir تایپ کنم شروع به نصب کنم ممنون میشم همه راهنمایی کن حالا تتوری یا تصویری و غیره مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 با سلامتو بخش بلاگ ( لینکش در بالای انجمن هست ) آموزش تصویری برای نصب پرستاشاپ موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 اون لینک برای سی پنل برای دایرکت ادمین میخواستم ممنون من تازه کارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 دایرکت ادمین هم همونه تقریبا ، تفاوت آن چنانی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در اسفند 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 ممنون حل شد با کمک یکی از دوستان عزیز واقعا دمش گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .