mor ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 با سلام خدمت دوستا عزیزدوستان واسه تنظیمات جستجو وقتی حداقل طول کلمه(بر حسب کارکتر) رو کمتر از 3 میزنم درست کار نمیکنه.ممنون میشم راهنمایی کنید. واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 ایا این سوال بی پاسخی است؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 کمتر از دو معنی نداره ، هیچ کلمه معنادار 2 حرفی وجود نداره که بشه اسم محصول رو گذاشت . همون 3 بذارین بمونه . واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 کمتر از دو معنی نداره ، هیچ کلمه معنادار 2 حرفی وجود نداره که بشه اسم محصول رو گذاشت . همون 3 بذارین بمونه . مثلا من میخوام گوشی samsung j7 رو پیدا کنه، میخواستم "j7" رو جستجو کنه و به نتیجه برسه.یعنی راهی نداره؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 بالای همون صفحه فهرست سازی وجود داره ، کلیک کنید و صبر کنید تموم بشه ، بعد تست کنید تو فروشگاهتون باید کار کنه واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 بالای همون صفحه فهرست سازی وجود داره ، کلیک کنید و صبر کنید تموم بشه ، بعد تست کنید تو فروشگاهتون باید کار کنه سلام باز همونطوریه.کار نکرد.چیکار میشه کرد؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در فروردین 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 دوستان کسی این مشکلو نداره؟مشکل من حل نشد.منتظر راهنمایی هستم.مرسی واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در فروردین 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 وهمچنان منتظر راهنمایی هستیم. واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در فروردین 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2016 احساس میکنم سوالم جواب نداره.اگه اینجوریه بهم بگین خیالم راحت شه. واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 تنها چیزی که هست همونه که حداقل تعداد رو روی 2 بذارید. اگر که کار نمیکنه نیاز به بررسی داره. آدرس سایتتون رو هم بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سایتتون رو مشاهده کردم. بنظرم نیاز به بررسی داشته باشید. باز هم منتظر نظر سایر دوستان و همکاران باشید واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در فروردین 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 واسه بررسی باید تیکیت بزنم؟ واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 بله واکنش ها : mor 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .