mohammad.m061 ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 با سلام هنگام نصب، تو صفحه اول نصب، که عکسشو گزاشتم میمونه. فارسی که نمیشه هیچ . به صورت انگلیسی هم موقع زدن روی نکست دوباره برمیگرده روی همین صفحه.یعنی اصا مراحل بعد باز نمیشهلطفا کمک کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 عجیبه. با مرورگر دیگه تست کنید. شاید فایل ها ناقص ریختند دوباره فایل ها رو بریزید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در اسفند 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 عجیبه. با مرورگر دیگه تست کنید. شاید فایل ها ناقص ریختند دوباره فایل ها رو بریزیدچند بار با مروگرای مختلف هم فایل نرم افزار رو کامل آپلود کردم هم اقدام به نصب کردم که تو همه به همین مشکل برخوردم. این فیلم رو نگاه کنید.http://s3.picofile.com/file/8230574100/bandicam_2015_12_29_21_00_42_448.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در اسفند 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 تا الآن 23 نفر این سوال رو دیده و کسی جوابی نداده . من نیاز خیییلی زیادی به یه سیستم مدیریت محتوای خوب دارم . چون تعریف پرستا رو شندیدم اومدم سراغشاگر کسی جوابی نداره و توان حل مشکل رو ندارید بگید تا فکری به حال خودم بکنم لااقل برم دنبال یه مدیریت محتوا دیگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad.m061 ارسال شده در اسفند 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 عجیبه. با مرورگر دیگه تست کنید. شاید فایل ها ناقص ریختند دوباره فایل ها رو بریزیدتو رو خدا اگه راه داره یه کاری بکنین .بتونم نصبش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 آدرس سایتتون رو بذارین تا خطا رو بشه دید . بدون دیدن نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .