ayjoonn ارسال شده در خرداد 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2020 سلام به همه دوستان یه مشکل رو من دیدم خیلی مسخره بود ولی با همین کار حل شد توی قسمتی که کد نماد رو باید بنویسید ctrl + shift سمت چپ کیبورد رو زدم کد ها چپ چیشن شد بعد سیو کردم مشکل حل شد عجیب اما واقعی!!! برای من قبل از این کار فقط به نقطه نشون میداد و روی اون نقطه که کلیک میشد نماد رو نشون میداد عجبااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در خرداد 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2020 سلام به همه دوستان یه مشکل رو من دیدم خیلی مسخره بود ولی با همین کار حل شد توی قسمتی که کد نماد رو باید بنویسید ctrl + shift سمت چپ کیبورد رو زدم کد ها چپ چیشن شد بعد سیو کردم مشکل حل شد عجیب اما واقعی!!! برای من قبل از این کار فقط به نقطه نشون میداد و روی اون نقطه که کلیک میشد نماد رو نشون میداد عجبااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در خرداد 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2020 مشکل رو متوجه شدم،توی قسمت کلاس دلخواه نباید چیزی قرار بدیم من از ماژول قالب الکترون استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در آذر 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2020 سلام من این ماژول رو نصب کردم با موفقیت فقط میخام برای ساماندهی و کسب و کار های اینترنتی هم درج کنم چجوری این سه تا کنار هم بزنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در آذر 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2020 سلام من این ماژول رو نصب کردم با موفقیت فقط میخام برای ساماندهی و کسب و کار های اینترنتی هم درج کنم چجوری این سه تا کنار هم بزنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 7، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2020 درود این مورد قبلا در انجمن توضیح داده شده، لطفا قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید: نماد و ساماندهی کنار هم در صورتی که به کدنویسی آشنایی ندارید میتونید تیکت بزنید توسط تیم پشتیبانی براتون انجام بشه تیکت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در تیر 9، 2021 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2021 سلام دوستان عزیز لطفا یک راهنمایی بفرمایید من با پرستا 1.7 کار می کنم. حدود یک ماه است کد اینماد را گرفتم اما موفق نشدم آنرا در فوتر سایتم قرار بدم لطفا رهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad khalili ارسال شده در مرداد 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2021 سلام.عصرتون بخیر. نماد اعتماد و ساماندهی سایت ما وقتی که از طریق گوی وارد میشیم مشخص نیست. از طریق لپ تاپ و کامپیوتر مشکلی نداره.ولی با گوی و تبلت دیده نمیشه.اگر امکانش هست راهنمایی بکنین برای رفع این مشکل.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad khalili ارسال شده در مرداد 5، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2021 سلام.من به کدنویسی آنایی ندارم.اگر میشه این مشکل رو برام حل بکنین.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در آبان 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2021 سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در آبان 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2021 سلام من نتونستم ماژولی پیدا کنم که نماد را نمایش بده هر ماژولی هم که نصب کردم جواب نداده. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید در مورد ماژول برای پرستا 1.7.7.5 یا کدی اگر هست به طوری که در فوتر سایت قرار بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 2، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2021 می تونید از ماژول HTML Box سایت mypresta استفاده کنید واکنش ها : phoenix 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در آبان 4، 2021 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2021 ممنونم دانلود کردم ولی در هدر سایت خوب نشون میده در فوتر خطا داشت. از کد زیر استفاده کردم فعلا درست شد ولی جایگاه اینمادش با دلم نیست {literal} کد اینماد {litreral/} واکنش ها : phoenix 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vanday67 ارسال شده در آذر 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2021 در در ۱۳۹۴/۱۰/۸ در 22:41، B.A.H.M.A.N گفته است : سلام و درود دوستانی که نیاز به ماژول نماد دارن و میخوان نماد رو در ستون راست و یا چپ قرار بدن ، میتونن از ماژول زیر که قرار دادم استفاده کنن . کدی که نماد بهتون میده رو در کادر اول کپی کرده و ذخیره کنید و سپس به سایت نماد مراجعه کنید و کد تاییده ( متاتگ ) رو دریافت کرده و در کادر دوم وارد کرده و ذخیره نمایید . سه نوع ماژول پیوست شده است ، اولی در ستون راست و چپ نماد را نمایش میدهد و دومی به صورت شناور در سمت راست و پایین سایت ( برای فروشگاه هایی که ستون ندارند ) و سومی برای نمایش در فوتر می باشد mynamad.zip 17.34 kB · 1,622 دریافت mynamad-float.zip 17.19 kB · 1,566 دریافت mynamad-footer.zip 17.43 kB · 1,720 دریافت سلام من ماژول را دانلود و نصب کردم. الان دو تا کد از من میخواد. در صورتی که سایت ای نماد فقط یک قطعه کد به من داده. لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vanday67 ارسال شده در آذر 1، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2021 در 35 دقیقه قبل، vanday67 گفته است : سلام من ماژول را دانلود و نصب کردم. الان دو تا کد از من میخواد. در صورتی که سایت ای نماد فقط یک قطعه کد به من داده. لطفا راهنمایی کنید فقط یه قطعه کد داده. متا تگ دیگه نمیده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vanday67 ارسال شده در آذر 4، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2021 سلام وقت بخیر لطفا منو راهنمایی کنید. قطعه کدی که برای نماد اعتماد برام ارسال شده بود را در فایل footer.php (روی هاست در سی پنل) کپی کردم. الان توی قسمت فوتر فقط مینوسه نماد اعتماد الکترونیک. نه لینکی فعال هست و نه عکسش میاد. آیا باید تنظیمات دیگه ای انجام بدم؟ در ضمن من ماژول نماد اعتماد الکترونیک را هم نصب کردم اما دو تا کادر داره. یکی نوشته کد اصلی نماد- دیگری کد تاییدیه نماد. تو کادر اول یه عدد 6 رقمی که برام ایمیل شد به عنوان کد وارد میکنم و در قسمت دوم اون قطعه کد برنامه نویسی. ولی بازم اتفاقی نمیفته. خوااااااااهشا راهنمایی کنید https://www.atranvenus.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vanday67 ارسال شده در آذر 4، 2021 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2021 3 روز پیش این کارها را انجام دادم ولی ای نماد برام نمایش داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phoenix ارسال شده در بهمن 17، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 08:00، baladi گفته است : ممنونم دانلود کردم ولی در هدر سایت خوب نشون میده در فوتر خطا داشت. از کد زیر استفاده کردم فعلا درست شد ولی جایگاه اینمادش با دلم نیست {literal} کد اینماد {litreral/} سلام خواستم ازتون تشکر ویژه ای بکنم خیلی پست شما به من کمک کرد ممنونم اینم لینک اون افزونه ای که مشکل من برای اینماد رو حل کرد Prestashop HTML,js,css,etc. block code module (mypresta.eu) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir hossein arshadi ارسال شده در بهمن 21، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2021 ممنون، عالی و بدون هیچ مشکلی نصب و وصل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M.halp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2022 دوستان سلام من نسخه پرستاشاپم 1.7 است الان اینماد گرفتم ولی ماژول اینماد نداره چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2022 از ماژول html box سایت mypresta.eu استفاده کنید. سرچ بزنید free html box module prestashop میاره واستون. رایگانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 8، 2022 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2022 سلام اینماد بنده تائید نهایی رو داده یه کد HTML برام فرستاده که من همین مازول اینماد رو نصب کردم و کد رو در قسمت کادر بالای نیز وارد کردم و ذخیره اما هیچ اتفاقی نیافتاد و نماد نشون داده نمیشه نسخه پرستای من 1.6 هستش قالب هم پیش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .