elektera ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 سلام خدمت دوستانمتاسفانه سه روزی میشه که پنل ماژول ها در مدیریت من باز نمیشه یعنی وقتی روش کلیک میکنم صفحه همش در حال لود شدنه در اخر هم صفحه سفید میشه در ضمن قسمت های دیگه هیچ مشکلی ندارن و در دسترس هستن...کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 دیباگ رو روشن کنید واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 دیباگ رو روشن کنید دیباگ رو روشن کردم اما هیچ جا اروری نمیاد و صفحه مدام در حال لود شدنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 احتمالا memory limit سرور شما مقدار کمی هست و با کمبود حافظه مواجه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 احتمالا memory limit سرور شما مقدار کمی هست و با کمبود حافظه مواجه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proاخه قبلا این مشکل رو نداشتم چی شده که این مشکل بوجود اومده...راه حلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 تعداد ماژول هاتون زیاد شدهاز هاستتون کمک بگیرید یا ماژول هایی که نصب نیستند رو از پوشه ماژول پاک کنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : elektera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .