adminsystem ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 سلاممن از قسمت تنظیمات >> تماس های مغازه ، اطلاعات تماس رو وارد کردم و در کادر پایین هم نمایش در فوتر رو فعال کردم ولی تو سایت نمایش نداد . چرا ؟ کش مرورگر رو هم پاک کردم http://s3.picofile.com/file/8230867768/2.JPG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 اینجا که نباید وارد کنیدباید در ماژول بلوک اطلاعات تماس وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در اسفند 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 اینجا که نباید وارد کنیدباید در ماژول بلوک اطلاعات تماس وارد کنیدممنون آقا بهمنولی میخواستم بدونم که این قسمت هم کار میکنه یا نه اون قسمتی که گفتی رو قبلا انجام داده بودم این قسمت تماس های فروشگاه کارش چیه ؟ و کجا کاربرد داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .